Mijn nieuwe handige Bluetooth koptelefoon!

Bluetooth koptelefoon

Een Bluetooth koptelefoon stond al enige tijd op mijn wishlist! Toen ik door Bluetoothkoptelefoons.nl werd benaderd om één van hun koptelefoons te testen, twijfelde ik niet lang. Tuurlijk wil ik dat! Er zijn een aantal situaties waarbij ik deze enorm goed kan gebruiken.

P6 Inklapbare Megabass Bluetooth Hoofdtelefoon – Wit + Goud

De P6 Inklapbare Megabass Bluetooth Hoofdtelefoon is een draadloze koptelefoon met een ergonomisch design en een uitstekende geluidskwaliteit. Deze draadloze headset is geschikt voor zowel iPhone als Android.

Ik koos zelf voor de wit + goud versie. Maar je kunt bijv. ook kiezen voor wit+zilver of zwart met een kleurtje.

Functies

In principe kun je alles via je hoofdtelefoon bedienen. Ik kan de draadloze headset eenvoudig verbinden met mijn iPhone. Toen ik het aparaat voor het eerst wilde gebruiken, kon ik binnen 20 seconden aan de slag. Easy as that! Via de knoppen aan de zijkant kun je het apparaat aanzetten, het volume regelen, nummers skippen/vooruitspoelen en de telefoon opnemen. Mocht het voorkomen dat de batterij leeg is en je hebt geen stroom, dan kun je de hoofdtelefoon ook via de AUX ingang aansluiten op het apparaat waar je muziek mee luistert. Verder heb je nog een USB-ingang om de koptelefoon mee op te kunnen laden.

Bluetooth koptelefoon

Situaties waarin ik dolblij ben met mijn Bluetooth koptelefoon

Tijdens het reizen: Deze Bluetooth koptelefoon heeft geen noise cancelling, maar toch merk ik dat omgevingsgeluiden naar de achtergrond verdwijnen, zodra ik deze op mijn hoofd plaats. Zelfs zonder dat er muziek aan staat. Super fijn wanneer je even rust wilt tijdens een lange vlucht. Zodra je het geluid aanzet, hoor je helemaal niets meer van je omgeving. Zo kan ik in alle rust genieten van mijn favoriete series!

Tijdens het luisteren van een audioboek: Sinds kort merk ik dat mensen weer steeds meer naar audioboeken luisteren. Helemaal hip! Ik hoor er ook echt goede dingen over. Vooral bij het beluisteren van Engelse audioboeken. Dit wil ik dus ook gaan proberen tijdens het autorijden, poetsen etc. Deze Bluetooth koptelefoon komt dus echt als geroepen.

Wanneer mijn vriend televisie (sport) kijkt en ik mijn eigen serie wil kijken: Ideaal dus. Want dan hoef ik niet naar een andere ruimte te gaan, maar kunnen we alsnog gezellig samen op de bank zitten.

Mocht je geen fan zijn van koptelefoons, dan biedt deze webwinkel ook wireless earbuds aan. Ik weet niet of ik deze zelf als prettig zou ervaren, maar ik heb collega’s die er dol op zijn. Ik zou ze zelf veel te snel verliezen denk ik. Dat gebeurt met een koptelefoon niet zo snel.

Eindoordeel

Ik ben echt super enthousiast en blij met deze koptelefoon. Het geluid is erg zuiver en van goede kwaliteit. Daarnaast kan ik deze voor meerdere activiteiten inzetten en is het ook nog eens leuk fotomateriaal! 😉

Zou jij een Bluetooth koptelefoon willen aanschaffen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }