Budget eetkamerstoelen inspiratie!

Zin om je eetkamer of eethoek eens flink onder handen te nemen, maar geen zin om honderden euro’s uit te geven aan een nieuwe tafel en eetkamerstoelen? Ga dan op zoek naar leuke budget opties. Het hoeft niet duur te zijn. Je vindt genoeg leuke budget eetkamerstoelen online.

budget eetkamerstoelen
Via Shutterstock by Photographee.eu
Budget eetkamerstoelen inspiratie

Omdat ik een samenwerking heb met Shutterstock, kom ik regelmatig leuke en mooie inspirerende plaatjes tegen. Zo zag ik laatst hele mooie foto’s van prachtige eetkamers met de leukste eetkamerstoelen. dat inspireerde mij om op zoek te gaan naar inspiratie voor mijn toekomstige eettafel en eetkamerstoelen.

Scandinavisch design

Zelf ben ik verknocht aan de Scandinavische stijl. Op dit moment heb ik twee kuipstoeltjes die sterk lijken op de afbeelding hierboven. Deze heb ik gecombineerd met de Norden klaptafel van Ikea. Ik ben er super blij mee op dit moment, maar in de toekomst wil ik toch liever een grotere eettafel met meerdere eetkamerstoelen in mijn huis. Bij Ik vind de muur op bovenstaande foto ook echt erg gaaf! Met de budget eetkamerstoelen bij Woonenzo.nl scoor je mijn kuipstoeltjes al voor € 35,- in meerdere kleuren. Ik vind de grijze ook erg mooi.

budget eetkamerstoelen
Via Shutterstock by DotExe
Lichte kleuren

De eethoek op deze afbeelding straalt rust en kalmte uit. Heerlijk! Ik vind alles aan deze afbeelding gewoon helemaal perfect. De visgraat vloer, de witte muren, de snoerlampen en wederom een soort kuipstoeltjes (volgens mij heb ik een voorkeur?!), maar dit keer in een rosé / beige kleur met koperen stoelpoten. Love it!! Helaas heb ik deze nog nergens gevonden. Dus als iemand ze tegen komt in een webshop, let me know!

Verschillende kleuren stoelen

Tegenwoordig is het helemaal hip om eetkamerstoelen in verschillende kleuren aan te schaffen. Hier moest je jaren geleden toch niet eens aan denken? Maar ineens is het een trend. En ik vind het erg leuk. Zorg er dan wel voor dat de kleuren goed matchen bij de rest van de woonkamer of eetkamer, anders wordt het geheel snel rommelig en chaotisch.

Budget eetkamerstoelen
Via Shutterstock by Photographee.eu

Helemaal hip dus. Al zal ik niet snel voor de vrolijke pastelkleurtjes zoals hierboven kiezen, omdat je er waarschijnlijk snel opuitgekeken raakt, maar ik vind het wel echt leuk staan samen. Anyway, ben je op zoek naar leuke nieuwe en betaalbare stoelen? Bij Woonenzo vind je echt hele leuke stoelen voor een leuk prijsje. Ik baal dat ik de webshop niet eerder gevonden heb, want ik heb voor mijn witte kuipstoeltjes het dubbele betaald.

Welke budget eetkamerstoelen zijn jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }