Gift inspiration: De allerleukste cadeautips!

cadeautips

Binnenkort een verjaardag, maar weet je nooit wat je nu weer moet kopen? Mijn favoriete gadget- en funshop heeft weer een aantal leuke nieuwe items. Deze cadeautips zijn tè leuk om niet met jullie te delen!

Cadeautips voor de workaholic

Heb jij een vriend of vriendin die echt alleen maar met werk bezig is? Zorg dan dat ze in de zomer kunnen genieten van een lekker fris windje, met deze bronzen USB-ventilator (1). Kunnen ze daarnaast wel wat vrolijkheid gebruiken tijdens al dat zware werk? Fleur het bureau dan op met deze toffe ananas pennenhouder (2). Is ie niet cute? Ik vind het wel jammer dat ie roze is. Ik zou zelf eerder eentje in een neutrale kleur plaatsen. Alhoewel het dan een stuk minder vrolijk is…

cadeautips

Cadeautips voor de foodie

We hebben allemaal wel die ene vriend of vriendin die kan blijven eten en geen grammetje aankomt. Verras ze met deze krijtbord lunchbox (3) en stop er wat lekkers in! Houdt deze foodie ook nog eens van lekker koken? Dan is de Click & Grow Smarter kruidentuin (4) voor binnen helemaal een succes! Hoe gaaf is deze? Ik vind het helemaal geweldig. *Hint*

cadeautips

Cadeautips voor de dromer

Loopt één van jouw vriendinnen continu met haar hoofd in de wolken en droomt ze van een wereld waarin feeën, eenhoornen en elfjes echt bestaan? Dan kan ze wel wat unicorn sprinkles in haar leven gebruiken. Zeker onderweg, als haar telefoon leeg is. Dan kan ze wel wat magie gebruiken. Deze eenhoornlader (5) brengt jouw smartphone op magische wijze tot leven. En aangezien het winter is, zou ik ook kiezen voor deze lichtgevende eenhoornpantoffels (6). Heeft ze meteen lekkere warme voetjes.

cadeautips

Cadeautips voor de reiziger

Ik ben stiekem helemaal verliefd op deze poster met 100 plekken die je in je leven bezocht moet hebben (7). Direct een mooie Bucket List. En het staat ook nog eens leuk in huis. Op mijn nieuwe kantoortje bijvoorbeeld! 😉 En indien ik samen met iemand op reis ga en samen wil bingewatchen in het vliegtuig, komt deze Jack Rabbit koptelefoon-splitter (8) zeker goed van pas. Wedden dat de reis zo voorbij is, als je samen naar jullie favoriete serie kijkt?

cadeautips

Ik wil meestal alles hebben uit deze webshop. De spulletjes zijn zo ontzettend leuk. En als ik eens op zoek ben naar een leuk cadeau voor iemand, dan slaag ik hier altijd wel. Nu berust mij nog de zware taak om een keuze te maken tussen al deze gadgets en items.

Welke cadeautips van Radbag raden jullie aan?

Liefs,
Simone

*In samenwerking met Radbag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }