De 5 leukste cadeaus voor Vaderdag

leukste cadeaus voor Vaderdag
“Father’s Day stock photo by /Shutterstock.”)

Hoera! Moederdag is pas geweest en Vaderdag staat inmiddels alweer voor de deur. Bijna iedereen die ik ken heeft hetzelfde probleem: een passend cadeau vinden voor hun vaders is nog moeilijker dan een cadeau vinden voor hun moeders. Om deze reden ben ik persoonlijk op zoek gegaan naar de leukste cadeautips voor vaderdag. Als jij ook moeite hebt met een leuk cadeau uitzoeken voor je vader, lees dan snel verder!

De 5 leukste cadeaus voor Vaderdag

Samen op pad

De meeste vaders zijn praktisch ingesteld en kopen de “spullen” die zij nodig hebben zonder teveel aarzelen voor zichzelf. Als jouw vader ook zo is, zou je hem kunnen verrassen met een leuk doe-cadeau, door hem uit te nodigen om leuk en gezellig samen op pad te gaan. Ik ken eigenlijk geen enkele vader die daar niet (al dan niet stiekem!) ontzettend blij mee zou zijn.
Door samen met je vader op pad te gaan maak je hem duidelijk hoe erg je de tijd met hem waardeert en versterk je ongetwijfeld jullie band. Extra leuk is om zijn ego nog een beetje meer te strelen door jullie foto’s op social media te posten om aan de wereld te zien hoeveel plezier jullie samen beleven!

Een gepersonaliseerd cadeau 

Elk cadeau wordt speciaal als hij gepersonaliseerd is! Je kunt bijvoorbeeld je vader’s naam laten graveren op een portemonnee of een foto van jullie gebruiken om af te drukken op canvas. Door een cadeau te personaliseren maak je het extra persoonlijk en daarom bijzonder.

leukste cadeaus voor Vaderdag

Een lekker verwenpakket 

Vaders zijn meestal niet van zoveel poespas, maar ook zij verdienen het om af en toe eens lekker vertroeteld te worden! Nadat ze jou jarenlang verzorgd hebben, mogen ze best een verzorgingspakketje terug verwachten. Denk bijvoorbeeld aan een mooi pakket met luxe aftershave en een lekkere douchefoam, maar ook een bon voor een dagje sauna of een schoonheidsbehandeling.

Filmpje kijken 

Deze tip geldt eigenlijk voor twee: je kunt je vader meenemen naar de film in de bios, of je kunt zelf een filmpje maken! In de tijd van YouTube en vloggen is zelf een filmpje maken makkelijker dan ooit. Ontroer je vader met een filmpje over jullie band en wat jullie samen hebben beleefd; misschien hebben jullie nog oude vakantiefoto’s en -filmpjes die nooit zijn uitgezocht en is dit wel de manier om ze origineel en leuk te verpakken!

leukste cadeaus voor Vaderdag
“Movie tickets and popcorn stock photo by Door ikkker/Shutterstock.”)
Vraag je (stief)moeder om advies 

Is je vader niet zo’n sentimenteel type, of weet je dat hij altijd vergeet de spullen die hij écht nodig heeft voor zichzelf te kopen? Vraag dan aan je (stief)moeder of ze weet of jouw vader nog iets kan gebruiken. Broodnodige nieuwe schoenen, een handig object voor in de keuken of een technologische gadget heb je zo gekocht en is handig!

Welke leukste cadeaus voor Vaderdag kun jij nog bedenken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }