De voordelen van elektrische raamdecoratie

Wil je nooit meer gedoe met stangen, koorden of het zelf op de juiste hoogte hangen van de gordijnen? Of je bed uit moeten om de gordijnen dicht of open te doen? Ga dan voor elektrische raamdecoratie. Maakt je leven een stuk eenvoudiger!

voordelen van elektrische raamdecoratie
Afstandsbediening of hub

Elektrische raamdecoratie is mogelijk bij verschillende soorten gordijnen: vouwgordijnen, jaloezieën, plissés of rolgordijnen. Eenmaal elektrisch kun je ze bedienen via een afstandsbediening om ze te openen of te sluiten. Wil je nog meer comfort? Ga dan voor een hub, waarmee je alle raamdecoratie met een mobiel of tablet kunt bedienen. Het voordeel van zo’n hub is dat je de raamdecoratie vanaf waar dan ook kunt bedienen: thuis, maar ook op kantoor of vanaf je vakantieadres. Zo kom je bijvoorbeeld nooit meer voor de nare verrassing te staan dat je huis oververhit is op een warme dag. 

Slimme raamdecoratie met Domotica

Een voorbeeld van zo’n hub is slimme raamdecoratie met een Domotica systeem. Domotica betekent dat niet alleen de raamdecoratie, maar ook andere slimme producten bediend kunnen worden via één systeem. Heb je dus meerdere elektrische producten in huis met een Domotica systeem? Dan is dit de ideale oplossing om je huis nog slimmer te maken. 

voordelen van elektrische raamdecoratie
Praktisch bij hoge ramen

Naast gemak, is het elektrisch kunnen bedienen van raamdecoratie ook erg praktisch voor bijvoorbeeld hoge ramen. Bij hoge ramen heb je altijd wel plekken waar je zelf heel moeilijk bij komt, waardoor het handmatig openen of sluiten van gordijnen niet heel eenvoudig is. In dat geval is het elektrisch kunnen bedienen van de gordijnen ideaal. Zo heb je namelijk raamdecoratie op maat, waardoor die moeilijk bereikbare plekken geen enkel probleem meer zijn. Met één druk op de knop zijn de gordijnen open of dicht!

Geen trekkoord meer

En tot slot misschien nog wel het grootste voordeel van allemaal: je hebt geen trekkoord meer! Zo heb je nooit meer gedoe met koorden die in de knoop raken, of kleine kinderen die er mee aan de haal gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }