16 dingen die alleen jouw BFF tegen jou mag zeggen!

Posted 24/12/2015 by Sim's Cup Of Tea in Lifestyle, Persoonlijk / 10 Comments

Dingen die alleen BFF mag zeggen“That one friend that can make anything funny, just by the way they say it.”

Je kunt niet van iedereen kritiek verdragen. En dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet. Er zijn dingen die alleen jouw BFF tegen jou mag zeggen!

1. Die outfit staat je écht niet

Niemand mag kritiek leveren, maar je beste vriendin vertelt je wel even dat je zo niet over straat kunt.

2. Je bent dikker geworden

Oké, dit horen we allemaal liever niet, van niemand! Als er één iemand het toch even moet bevestigen, mag alleen zij dat.

3. Je móet mee

Niemand zegt je wat je moet doen. Maar jouw BFF heeft een uitnodiging gekregen voor een feestje waar ze echt niet heen wilt. Je moet mee, ook al vind je het niet leuk. Ze zal écht niet alleen gaan en bij ieder ander had je vriendelijk bedankt, maar zij krijgt het toch voor elkaar.

4. Je haar zit vandaag echt niet mooi. Zo kun je de deur niet uit!

Dat kan alleen jouw BFF zeggen. Wie hoort nu graag dat haar hoofd niet de juiste vorm heeft? Maar ze heeft waarschijnlijk wel een punt. Je wilt natuurlijk niet zo de deur uit, als het écht niet kan.

5. Ik heb iets raars op mijn lichaam, wil je even kijken?

Oké, je hebt een ‘raar iets’ op jouw lichaam gevonden. Het maakt niet uit of het goor of gewoon raar is, zij kijkt wel even. Want zoiets zal niemand anders zien, misschien een dokter, maar eerst zij.

6. Je vriendje is echt een eikel

Wow. Velen hebben jou al een preek gegeven, waarbij je duidelijk had gemaakt dat ze zich met hun eigen zaken moeten bemoeien. Je beste vriendin heeft het beste met je voor. Misschien dat je toch eens even goed moet luisteren. Vraag aan haar waarom ze dit vindt.

7. Je bent te mager

Ja, niet alleen dikker worden is iets dat opvalt. Als je continu blijft vermageren, maakt ze zich natuurlijk zorgen. Ook al krijg je het al continu te horen en boeit het je niet. Zij mag dit zeggen, want zij heeft de juiste bedoelingen.

8. Je moet wel even je excuses aanbieden

Je hebt net de grootste discussie gehad, menig omstander probeert je te kalmeren, maar dat gaat er niet in bij jou. Dan komt zij. Het dringt tot je door dat je misschien toch iets te ver bent gegaan. Een verontschuldiging is wel op zijn plaats inderdaad.

Benieuwd welke dingen zij nog meer tegen je mag zeggen? Klik dan snel door naar Bellesqa!

Tja, van haar kun je het gewoon hebben op de een of andere manier. En dat is maar goed ook, want soms moet je gewoon even met de neus op de feiten gedrukt worden, toch?

Heb jij ook een BFF die alles tegen jou mag zeggen?

Liefs,
Simone

Follow

10 responses to “16 dingen die alleen jouw BFF tegen jou mag zeggen!

  1. Ik hoor eerlijk gezegd liever eerlijk dat ik er niet uit zie. Dat is niet alleen van mijn BFF, zelf kan ik er heel slecht tegen als mensen zeggen dat je er goed uitziet, mooie kleren aan heb of wat dan ook en je ziet dat ze het niet menen. Hou dan gewoon lekker je mond of wees eerlijk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.