Mijn droom slaapkamer ziet er zo uit!

Posted 25/03/2016 by Sim's Cup Of Tea in Lifestyle, Persoonlijk / 6 Comments

Droom Slaapkamer
Als er één kamer in mijn huis is, waar ik absoluut niet blij mee ben, is het mijn slaapkamer wel. Het is dat ik hier geen jaren meer blijf wonen, anders zou ik deze direct aanpassen. Wel ben ik vast begonnen met denken over hoe mijn droom slaapkamer er dan uit zou zien!

Droom Slaapkamer met boxspring

Dit is nog best lastig. Er zijn echt ontzettend veel stijlen die ik leuk vind. In ieder geval weet ik zeker dat ik dit keer een boxspring als bed wil! Deze mag je 14 dagen lang uitproberen, dat vind ik dus wel ideaal. Aangezien ik vaker last heb van rugklachten, wil ik niet het risico lopen dat ik het verkeerde bed neem. Als deze ook nog eens verstelbaar is, zodat ik lekker kan lezen, ben ik helemaal gelukkig!

Droom slaapkamer in Scandinavische stijl

Het scandinavische interieur is helemaal in tegenwoordig. Dat is niet de reden waarom ik het zou willen hebben, maar ik moet toegeven dat ik het toch wel ontzettend mooi vind. Dus als ik mocht kiezen zou ik deze zeker zo inrichten. Lekker licht en ook nog eens fotogeniek!

Droom slaapkamer met een huge kledingkast

Alhoewel een inloopkast nog fijner zou zijn, houd ik het toch maar netjes. Ik zou graag een grote kledingkast willen, zodat ik de kleding, schoenen, accessoires en andere prullaria heel netjes kan opbergen. Zo eentje met allemaal van die handige vakken en extra componenten. Zoals bij de Ikea, maar dan niet van de Ikea, haha. Niet dat die niet mooi zijn, maar iedereen heeft ze al. En je ziet altijd direct dat ze van de Ikea zijn. Dat vind ik een beetje jammer.


Droom slaapkamer met fluffy tapijt

Een mat geeft een kamer toch altijd weer iets extra’s. Het ziet er meteen een stuk gezelliger uit. Nu wil ik niet zo’n mat die direct de hele kamer bedekt, want dat is dan weer too much. Ik vind het wel leuk om er eentje te hebben, zoals op onderstaande foto. What do u think?


Droom slaapkamer <3

Wauw, vergeet alles wat ik zojuist getypt heb. Hoe gaaf is deze slaapkamer dan? Die zou ik per direct willen hebben!!


Uiteraard is dat niet echt mogelijk, tenzij je een huis vindt, dat er precies zo uit ziet als op bovenstaand plaatje. Ach, dromen mag, toch? In ieder geval zijn bovenstaande punten dingen die ik absoluut niet wil missen in mijn perfecte droom slaapkamer! Daarnaast wil ik het ook nog aankleden met leuke en gezellige accessoires. Maar niet te druk, daar houd ik dan weer niet van.

Hoe ziet jouw droom slaapkamer er uit?

Liefs,
Simone

6 responses to “Mijn droom slaapkamer ziet er zo uit!

 1. Laura

  Echt mooiiii de slaapkamers hierboven! De bedden zien er zo heerlijk uit!?
  Onze nieuwe slaapkamer wordt momenteel verbouwd van helemaal niks naar uiteindelijk hopelijk ook mijn droom slaapkamer. Spannend!

 2. Een grote kledingkast zou echt zo fijn zijn! Ik heb nu best een grote kledingkast maar omdat het zulk goedkoop materiaal is kan ik er niet echt veel in kwijt.
  Misschien moet ik ook eens op zoek gaan naar inspiratie voor een droom slaapkamer 🙂

 3. Vorig jaar had ik die helemaal samengesteld op Pinterest. Toen organiseerde Ikea een wedstrijd waarbij je je droomslaapkamer kon winnen. Jammer genoeg was dat niet het geval en ik vrees dat ik de map al verwijderd heb. Ondertussen hebben we wel ons oude bedframe omgewisseld voor een boxspring en dat is al een hele verbetering. Verder hou ik vooral van lichte maar warme tinten: licht hout, amandel tegen de muur, paarse en grijze details, … Zolang het maar rustgevend is en ruim lijkt.

 4. Mooi! Ook wel de stijl waar ik van hou, maar ja.. ik hou van heel veel haha! Ik heb nu een boxspring en wil nooit meer zonder. Mijn volgende boxspring zou ik wel graag verstelbaar willen hebben :-)!

 5. Ziet er goed uit, een aantal dingen komen wel overeen, zoals een mooie en grote boxspring, met een luie zondagstand ;). Verder een mooie inloopkast zou niet gek zijn. Zelf wil ik graag een fijne natuurtint als kleur in de slaapkamer, zacht groen met beige accenten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.