Finishing Touch: Een comfortabele loungehoek om te lezen!

comfortabele loungehoek

Ondertussen is mijn kantoortje / leeskamer zo goed als klaar. Het enige dat nog ontbreekt zijn de rolgordijnen en een comfortabele loungehoek om lekker te lezen!

Een comfortabele loungehoek

Aangezien ik niet heel veel ruimte meer over heb, bedacht ik me dat ik een comfortabele loungehoek met fauteuil wil maken. (Lees: ik zet een fauteuil schuin voor de balkondeur / boekenkast.) De balkondeur gaat niet tot nauwelijks open (alleen op kiep stand), dus de stoel zal er niet in de weg staan. In de zomer is het te warm om op dit kamertje te vertoeven, maar zodra de herfst eraan komt, wil ik hier wel regelmatig wegdromen in één van mijn boeken.

Het enige nadeel van zo’n fauteuil is dat ze vaak erg duur zijn. Daarom wil ik wel zeker weten dat ik direct een mooie en kwalitatieve stoel koop, zodat ik er niet na een tijdje op uitgekeken ben en deze ook niet te snel kapot gaat.

Fauteuils

Bij Robuuste Tafels vond ik een aantal ontzettend mooie fauteuils. Wel redelijk geprijsd, maar als ik ze zo bekijk, zijn ze dat ook wel waard!

Comfortabele loungehoek

Ik vind deze retro fauteuil echt he-le-maal te gek. Lekker breed, dus hier kan ik heerlijk in ‘wegkruipen’ met een spannend verhaal. Leuk poefje/voetenbankje ervoor en klaar! Klein nadeel, deze kost € 499,-. Maar dat betaal je al snel voor een goede stoel.

Comfortable loungehoek

Daarnaast vind ik de Retro velvet fauteuil Orvault ook een potentiële kansmaker. Deze hebben ze in Slate Grey en Dark Grey. Ik vind de donkere erg mooi, maar ik denk dat de lichte beter staat en wat ruimtelijker is. Hoe schattig ook met die krukjes! Ik heb zelf ook een krukje die ik ernaast kan zetten, dus ik kan het geheel ook nog leuk aankleden. Plantje erbij, niks meer aan doen!

Ze hebben nog veel meer leuke stoelen, maar sommige zijn echt te groot voor mijn kamertje, dus die vallen helaas af. Verder hebben ze op deze site nog meer interessante meubels, zoals een leren drie zits bank of een robuuste tafel. Die tafels vind ik echt fantastisch! Maar goed, eerst maar eens een stoel scoren! 😉

Welke stoel zou jij in een comfortable loungehoekzetten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }