Foto op hout: New York in aquarel!

Via fotoophout.nl mocht ik een foto afdrukken op hout. Aangezien ik nog een mooie poster of iets anders voor de muur boven mijn bed zocht, kwam dat goed uit!

Foto op hout
Foto op Canvas

In eerste instantie wilde ik een afbeelding van mijn reis naar Slovenië gebruiken om bij Canvascompany.nl op canvas te laten drukken, maar bij nader inzien vond ik de kleuren te druk en niet bij de slaapkamer passen. Toen ik dus gevraagd werd of ik een foto op hout wilde laten drukken, sprak dat idee me direct aan. Nu moest ik alleen nog even bedenken welke foto ik boven het bed wilde hangen…

Foto op Hout

Een aantal jaren geleden heb ik al eens eens een foto op hout laten afdrukken als moederdagscadeau. (Let niet op de foto’s, toen begon ik net met bloggen.) Een foto op hout is dus ook een leuk idee om als persoonlijk cadeau te geven.

Nu even terug naar mijn foto voor de slaapkamer. Zoals ik al aangaf werd het geen reisfoto die ik zelf gemaakt heb, omdat ik deze niet goed vond passen. Ik wilde het geheel wat rustiger houden. Ik besloot dus om eens op Shutterstock te gaan snuffelen. In de woonkamer heb ik drie posters van New York op een fotoplank boven de bank staan. Ik ging dus nu ook weer op zoek naar een mooie afbeelding van mijn favoriete stad. Maar dan net even anders.

New York

Daar vond ik een prachtige aquarel tekening van New York. Toen ik die zag wist ik het: ‘Dat wordt ‘m!’ Via de website van Fotoophout.nl koos ik voor een foto op hout van 80x60cm. Vervolgens kun je dan nog kiezen of je deze wilt laten behandelen met white-wash en of je er een ophangsysteem bij wilt hebben. Ik koos voor beide.

Ik ben echt super blij en tevreden met het resultaat. Zoals je ziet op de foto hangt deze op het moment nog niet boven mijn bed. Ik moet het ophangsysteem nog bevestigen. Zodra dat gebeurd is, verhuis ik de foto naar mijn slaapkamer.

Heb jij al eens een foto op hout laten afdrukken?

New York foto op hout

11 Reacties

 1. laura
  16/06/2020 / 08:29

  Heel erg gaaf! Ziet er goed uit.

  • 15/08/2019 / 08:19

   Dank je wel. Vind het ook echt een blikvanger. Hij staat nu mooi boven mijn bed te pronken!

 2. 14/08/2019 / 09:59

  Oeh wat leuk! Ik vind grote reisfoto’s inderdaad vaak te druk qua kleur, super slimme en goede oplossing dit om toch af te drukken wat je zelf leuk vind maar het ook passend in je interieur te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }