Onze Poster Store fotowand in de woonkamer is vernieuwd + 35% korting!

Afgelopen november deelde ik onze Poster Store fotowand met jullie. Omdat wij binnenkort nieuwe meubels willen kopen en onze woonkamer willen gaan herinrichten met meubels in industriële stijl, werd het ook langzaam tijd voor nieuwe posters en lijsten. In samenwerking met Poster Store zochten we weer een aantal mooie natuur posters uit. Ook kozen we voor twee bijzondere plekken, waar we ooit op vakantie geweest zijn.

Poster Store fotowand in de woonkamer
Grote selectie posters

De ‘oude’ posters en lijsten hebben we netjes opgeborgen, want deze kunnen we eventueel wel nog in een andere ruimte als muurdecoratie gebruiken en een keer nieuwe posters kiezen. Maar omdat ik graag een groen bankstel wil met industriële meubels zoals onze eetkamertafel en stoelen, passen de vorige lijsten er niet meer mooi bij. Daarnaast is afwisseling ook eens fijn.

Gelukkig zetten ze bij Poster Store elke dinsdag een nieuwe poster collectie online. Al hun posters hebben een Scandinavisch design in verschillende formaten, thema’s, designs en stijlen. Zo vind je voor ieder wat wils en kun je ook afwisselen wanneer je uitgekeken bent op je huidige fotomuur. Wat ook een groot voordeel is, is dat al hun posters geprint zijn op duurzaam geproduceerd paper. Beter voor ons milieu dus!

Poster Store fotowand in de woonkamer
Zwart wit poster met een vleugje groen

Dit keer kozen we voor een heel andere tint dan de vorige keer. Aangezien er straks ook zwart/staal terugkomt in onze nieuwe meubels, leek het ons het mooist om te kiezen voor de zwarte fotolijsten met zwart wit posters waar ook een vleugje groen in terug te zien is.

We kozen de volgende posters uit:

Altijd fijn om nog even naar the Empire State Building of Lake Bled te kunnen kijken, nu we er zelf niet meer zijn. Zo blijven de herinneringen ook in leven!

Poster Store fotowand in de woonkamer
Fotowand inspiratie

Als je het moeilijk vindt om te kiezen en niet zeker bent welke posters bij jouw huis en inrichting passen, kun je op de website fotowand inspiratie opdoen. Zelf heb ik hier ook een tijdje doorheen gescrolld, voordat ik een keuze gemaakt had.

Werken met passe-partouts

Nadat ik mijn posters en lijsten gekozen had, kwam ik erachter dat niet alle posters in het juiste formaat te krijgen waren. Aangezien ik mijn oude fotowand vervangen heb had ik wel dezelfde maten als voorheen nodig, omdat ik niet opnieuw wilde gaan boren in onze muur. Om dit op te lossen heb ik de posters gewoon een maatje kleiner besteld en passe-partouts gebruikt voor de Bamboo Forest poster en de Eucalyptus Branch poster. Dit geeft de wand ook weer wat meer variatie.

Poster Store fotowand in de woonkamer
Eindresultaat

Ik ben enorm blij met het eindresultaat en we zijn het er thuis beiden over eens dat deze lijsten veel strakker en mooier staan bij datgeen wat we zoeken. Iedereen happy dus. Alleen… nu stoor ik me nog meer aan de oude bruine bank. De hoogste tijd om te gaan shoppen op de meubelboulevard dus!

Poster Store kortingscode

Yay. Ik mag jullie ook weer blij maken, want met de code cupoftea35 krijg je t/m 04-08-2021 maar liefst 35% korting op alle posters (excl. Selection). Ben jij dus al een tijdje aan het twijfelen of op zoek naar een paar mooie posters of wil je ook een fotowand maken? Dan is dit je kans. Ze hebben zelfs super gave posters voor de kinderkamer. Neem gerust een kijkje en kijk of er iets voor jou tussen zit.

Heb jij een fotowand in huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }