De fijnste Apple gadgets en waar ik ze voor gebruik!

In 2011 kreeg ik mijn allereerste Apple gadget cadeau. Een tweedehands iPhone 3GS. En wat was ik blij. Nu kon ik ook Whatsappen en leuke spelletjes spelen. Sinds die dag werd mijn iPhone een soort verlengstuk van mijn arm en blies ik weer leven in mijn innerlijke gameverslaving. Destijds waren dat nog vrij simpele spelletjes en apps. Nu, meer dan een decennia later, heb ik heel wat Apple gadgets in huis. En daar wordt veelvuldig gebruik van gemaakt. In dit artikel deel ik de fijnste Apple gadgets die ik in huis heb en waar ik ze zoal voor gebruik!

fijnste Apple gadgets
Apple Gadgets via Shutterstock by Ugis Riba

iPhone 12 Pro Max

Allereerst de gadget die ik het allermeest gebruik. Mijn iPhone 12 Pro Max. Officieel is het nog altijd een toestel om mee te bellen, maar dat is dus waar ik mijn iPhone bijna niet voor gebruik. Wel gebruik ik mijn iPhone dagelijks voor tientallen andere zaken. Zoals online shoppen en informatie opzoeken. Of internet bankieren. En uiteraard heel veel foto’s van onze kleine man maken. Maar hetgeen wat ik het allermeest doe wanneer ik er de tijd voor heb is: spelletjes spelen! Een iPhone staat dus bij mij met stip op nummer één wanneer ik praat over de fijnste Apple gadgets. Het is niet alleen een toestel om mee te bellen, maar ook o.a. een laptop, camera, navigatie en game console.

iPad Air 2 + iPad 2019

De iPad gebruikte ik ook bijna dagelijks. Voornamelijk voor het spelen van spelletjes. De laatste tijd is dat iets minder. Deze gebruik ik nu vooral om in de avonden, wanneer mijn vriend aan het werk is, te Netflixen in bed. Mijn vriend gebruikt zijn iPad ook voor het opzoeken van informatie of online te shoppen en soms zetten we er een YouTube filmpje op aan voor onze kleine man. Omdat deze regelmatig verplaatst wordt, gebruiken we een goede iPad hoes. Zo gaan deze ondertussen al heel wat jaren mee, zonder dat het scherm stuk is. En dat vind ik wel belangrijk. Het grootste voordeel aan een iPad vind ik dat dat je niet altijd je laptop hoeft uit te halen. En daarnaast gaat een iPad ook echt heel wat jaren mee. De iPad Air 2 hebben we denk ik al een jaar of 5 en doet het nog steeds prima.

fijnste Apple gadgets

Apple Watch 5

Voor mijn verjaardag in 2020 kreeg ik een Apple Watch cadeau van mijn vriend en zijn familie. Super blij mee. Zeker omdat de kleine net geboren was, kwam het echt goed uit dat ik een horloge had met trilfunctie, waardoor ik het geluid van mijn iPhone op stil kon zetten en deze niet de hele dag in de gaten hoefde te houden. Ook handig tijdens wandelingen. Het fijne daaraan is dat de Apple Watch ook al mijn stappen bijhoudt, zodat ik weet of ik die dag voldoende beweging gehad heb. Ondertussen heb ik ook al verschillende smartwatch bandjes verzameld, zodat ik af kan wisselen en het steeds lijkt alsof je een ander horloge hebt.

Macbook Pro 2019

Mijn Macbook is ook echt een gadget waar ik absoluut niet zonder kan. Vroeger maakte ik alleen gebruik van laptops met een Windows besturingssysteem. Maar sinds ik Mac OS gebruik en gemerkt heb hoeveel fijner dit voor mij werkt, wil ik niets anders meer. Ik gebruik mijn Macbook voor het bloggen, het bewerken van foto’s in Lightroom en het maken van leuke collage’s of templates voor mijn blog/Instagram. Daarnaast volg ik de fotocursus van Vink Academy en open ik de laptop wanneer ik even geen zin heb om op het kleinere scherm van mijn iPhone te shoppen of informatie te zoeken.

Apple TV

En dan last but not least, onze Apple TV. Super handig om dingen vanuit onze andere Apple Gadgets naar de televisie te streamen. Wordt niet heel vaak gebruikt, maar is af en toe toch wel handig. Leuk om bijvoorbeeld foto’s te laten zien aan vrienden en familie wanneer ze op bezoek zijn. Dan hoeft niet iedereen op het kleine scherm van je smartphone mee te kijken.

Welke van de fijnste Apple gadgets gebruik jij het liefst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }