Geboorteposter van Gallerix ontvangen!

Sinds de geboorte van Jace zag ik steeds vaker mooie geboorteposters voorbij komen op Social Media. Nu heb ik in samenwerking met Gallerix een hele mooie poster mogen ontvangen. Deze hangt momenteel nog in onze woonkamer naast onze bestaande posters, maar wellicht dat ik deze later naar Jace’s kamertje verplaats.

Geboorteposter

Geboorteposter van Gallerix

Wanneer je een geboorteposter bij Gallerix bestelt, kun je kiezen uit een aantal verschillende opties:

  • The Original (Deze heb ik gekozen)
  • Coal
  • Contour
  • Carbon
  • Carrara
  • Blanket
  • Sweetheart

Allemaal hebben ze een verschillende stijl, zodat je een poster kunt kiezen die perfect bij jouw woonstijl past. Ik heb de originele gekozen, omdat ik de tekening ook echt op Jace vindt lijken. Met die heerlijke bolle wangetjes. Zodra je een keuze gemaakt hebt, kun je nog een aantal opties kiezen. Ik leg die van de originele even uit, omdat ik deze heb gekozen.

Geboorteposter

Allereerst de geboortegegevens. Naam, lengte en gewicht moet je invoeren. Vooral die laatste twee zijn erg belangrijk, omdat de tekening zo precies 1:1 gemaakt kan worden. Jace was een flinke baby, dus het resultaat heeft ook lekker flinke bovenbeentjes, zoals je op de foto kunt zien. Daarnaast kun je de geboortedag en -tijd invoeren. Die laatste is optioneel, maar heb ik wel gekozen. Dat maakt het helemaal af.

Daarna ga je verder met het ontwerp. Kies of je de baby naar links of rechts wilt laten kijken, een lichte of donkere achtergrondkleur, de kleur van de achtergrond, en de stijl.

Geboorteposter

Als laatste kun je de lijst uitkiezen. Het formaat is al bepaald, dit zal meestal 50X70 zijn.

Overigens vind je bij Gallerix niet alleen geboorteposters, maar hebben ze ook een ruime selectie aan andere posters in alle soorten, kleuren en maten. Zo kun je bijvoorbeeld jouw geboorteposters matchen met een aantal andere leuke prenten en kun je je eigen fotowand creëren.

Geboorteposter

De poster en lijst waren overigens enorm goed verpakt, zodat deze helemaal perfect afgeleverd werden bij ontvangst. Ik ben helemaal tevreden!

Zou jij een geboorteposter van je kindje op willen hangen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }