Gift inspiration #2 / Laat een foto op hout drukken!

Posted 28/12/2015 by Sim's Cup Of Tea in Lifestyle, Persoonlijk / 12 Comments

Foto op hout drukkenDe kerstdagen zijn voorbij, maar dat betekent niet dat er geen gift inspiration meer nodig is! Wellicht is er de komende dagen iemand jarig, wordt er een kindje geboren of slaagt er iemand voor zijn rijbewijs. Er is altijd wel een reden om iemand te verrassen met een persoonlijk cadeau!

Foto op hout

Een foto als cadeau is nooit een slecht idee. Maar wellicht wil je wel eens iets anders, dan weer een foto in een lijstje stoppen. Een foto op hout laten drukken is een goed alternatief. Dit is net iets anders en het geeft een ontzettend leuk effect. Mijn moeder vroeg me laatst bijvoorbeeld om een recente foto van mij, zodat ze deze een leuk plekje in huis zou kunnen geven. De foto die er nu hangt, is nogal verouderd. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben erg blij met het resultaat! Deze foto is genomen tijdens mijn vakantie in Turkije afgelopen zomer.

Foto op hout drukken

FotoOpHoutStunter.nl

Via FotoOpHoutStunter.nl kun je kiezen uit verschillende soorten hout en formaten. Daarnaast kun je er voor kiezen om er een handig opbergsysteem bij te bestellen. En je kunt de foto ook een whitewash-laag geven, zodat deze nog mooier wordt en de kleuren beter uitkomen!

Wat ook handig is om te weten, is dat deze zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Dus mocht je de tuin een beetje willen opfleuren, dan zit je hier goed!

Foto op hout drukken

Soorten hout

Allereerst heb je multiplex. Deze houtsoort is lekker budget, waardoor dit meteen de goedkoopste van het stel is. Verder kun je nog kiezen uit vurenhout en ayoushout. Ik moet zeggen dat ik van die laatste nog nooit eerder gehoord had. Ik koos dus ook voor vurenhout.

Redenen om een foto op hout te laten drukken

Foto op hout drukken

Zoals ik al zei ben ik echt ontzettend tevreden met het resultaat. En dit zijn de redenen waarom:

 • Het cadeau is persoonlijk
 • Dit cadeau is leuk voor elke gelegenheid. Een bruiloft, een verjaardag, kerst, de geboorte van een baby en noem maar op.
 • Het ophangsysteem werkt ontzettend eenvoudig!
 • Je kunt het cadeau zo groot en zo duur maken als je zelf wilt.

Heb jij al eens een foto op hout laten drukken?

Liefs,
Simone

Follow

*Dit artikel bevat producten die opgestuurd zijn door FotoOpHoutStunter. Voor meer informatie kun je mijn disclaimer lezen.

12 responses to “Gift inspiration #2 / Laat een foto op hout drukken!

 1. Simone

  Naar aanleiding van dit artikel en jouw ervaring heb ik gisteren ook bij hen een foto op hout besteld. Nu is het wachten op het resultaat, ik ben benieuwd!
  Bedankt voor je tip en nog veel plezier in Parijs!

 2. Ziet er echt heel leuk uit! Had eigenlijk niet verwacht dat een foto zo duidelijk op hout kan staan. Dit is zeker iets wat ik ga onthouden om cadeau te doen aan iemand, heel origineel.

 3. Zelf heb ik nog nooit een foto op hout laten drukken. Wel zit ik er aan te denken om er 1 op glas of aluminium te laten drukken. Geeft ook een mooi effect.
  Je foto ziet er wel heel mooi uit trouwens.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.