Gift Inspiration #3 / Deze gepersonaliseerde mok heeft een magisch effect!

Posted 11/03/2016 by Sim's Cup Of Tea in Gadgets, Lifestyle / 10 Comments

gepersonaliseerde mok“The manner of giving is worth more than the gift.”

Vinden jullie het af en toe ook zo moeilijk om nog een leuk en origineel cadeau te bedenken? Of het nu voor kerst, een verjaardag of een andere gelegenheid is. Ik moet toch altijd wel tien keer nadenken voordat ik een geschikt cadeau vind. En dan vooral voor mannen. Vrouwen doe je al snel een plezier met een leuk sieraad, een nieuw sjaaltje of een lekker geurtje. Mannen daarentegen houden niet zo van frutsels en tierelantijntjes. Ik heb de perfecte oplossing gevonden!

Een persoonlijk cadeau is altijd leuk om te krijgen. Niet zozeer om het feit dat je een cadeau krijgt, maar omdat je weet dat iemand de moeite genomen heeft om jou met iets leuks te verrassen. En als het dan ook nog eens persoonlijk is en het past enorm goed bij je, dan is dat natuurlijk extra leuk. Zo merk je dat diegene ook echt moeite voor je gedaan heeft.

Via prachtigkado.nl kreeg ik deze mooi matte en zwarte mok toegestuurd. Nu zul je wel denken, wat is er nu zo speciaal aan een zwarte mok? Helemaal niets toch? Juist! Maar dit is niet zomaar een zwarte mok. Deze mok heeft iets magisch. Zodra je er een warm drankje in laat lopen, verschijnt er een afbeelding, een tekst, een quote of een leuke foto!

gepersonaliseerde mok

Ik koos voor een zwart-wit foto van Tasja en mij. Deze is afgelopen januari in Parijs op de kerstmarkt op de Champs-Élysées gemaakt. Omdat de mok zelf zwart is, vond ik het leuk om de foto zwart-wit te maken. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Het resultaat is gewoon prachtig! Ik vind het echt heel apart dat ze een foto zo mooi op een mok kunnen afdrukken.

gepersonaliseerde mok

Als je nog twijfelt over de foto die je wilt gebruiken, kun je altijd een digitale drukproef laten maken. Wel zo handig, toch? Kun je daarna altijd nog besluiten of je niet toch liever een andere foto neemt. Of wellicht wel een leuke quote?

Ik ben in ieder geval blij met deze gepersonaliseerde mok. En ik weet meteen wat ik iemand cadeau kan doen als ik het even niet meer weet. Buiten deze zijn er overigens een aantal andere varianten van mok met foto beschikbaar. Mocht je dus niet zo van zwart houden, kun je altijd nog kiezen voor een andere leuke mok!

gepersonaliseerde mok

Wat vind jij van deze gepersonaliseerde mok?

 Liefs,
Simone

10 responses to “Gift Inspiration #3 / Deze gepersonaliseerde mok heeft een magisch effect!

  1. Het is een gave mok, misschien is het wel een leuk cadeautje voor mijn moeder. Ik hoop dan alleen niet dat ze hem laat vallen :’) ze laat wel vaker mokken vallen.

  2. Ik vind het theemannetje ook echt geweldig! De mok zelf is trouwens ook heel leuk, zeker om iemand cadeau te doen en dan niet vertellen dat er een foto op staat.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.