Cadeautips Valentijnsdag voor Hem

Twee weken terug deelde ik een artikel met ‘Cadeautips Valentijnsdag voor haar’. Nu is Valentijnsdag natuurlijk niet alleen bedoeld om vrouwen te verrassen. Vandaar dat ik in dit artikel ook een aantal tips deel waarmee je jouw vriend of man kunt verrassen. Met deze cadeautips Valentijnsdag voor hem scoor jij vast en zeker punten dit jaar.

Cadeautips Valentijnsdag voor Hem
Valentine table setting via Shutterstock by Sokor Space

Een luxe ontbijt

Wat is er nu fijner dan de dag starten met een heerlijk ontbijt? Tegenwoordig hoef je je niet eens druk te maken of je wel tijd hebt om een ontbijt klaar te maken. Wanneer je een druk leven en kids rondrennen hebt, kun je een luxe of speciaal ontbijt tegenwoordig snel en makkelijk online bestellen. Zelfs een dag voor de gewenste afleverdatum nog. Kies de ontbijtservice die bij jouw leefstijl past, wellicht een flesje cava erbij, en je hebt een geslaagd romantisch ontbijt voor 2 (of meer). De rest van de dag kan niet meer stuk.

Tickets voor de Grand prix in Spa

Als je vriend of man van F1 houdt, zoals de meeste volgens mij tegenwoordig nu Max meerijdt, kun je ook helemaal los gaan en tickets voor de Grand Prix in Spa kopen. Deze is op 28 augustus 2022. Niet echt een goedkoop cadeau, maar wel een heel leuk uitje. Zorg er dan wel voor dat je ook op tijd een gezellige slaaplek reserveert. Anders sta je op de dag van de race flink in de file.

Gepersonaliseerd cadeau

Een cadeau met een persoonlijk tintje blijft altijd wel leuk. Zo zag ik laatst deze filmrol sleutelhanger. Hier kun je dan meerdere foto’s van jullie samen aan toevoegen. Zo kan hij altijd naar de allerleukste momenten van jullie samen kijken. En ze ook nog eens aan anderen showen. Romantisch, toch?

Cadeautips Valentijnsdag voor Hem
Valentine roses via Shutterstock by JJ-stockstudio

Herinneringenboek

Als je zelf creatief bent, kun je ook een herinneringenboek maken. Met mooie reisfoto’s van al jullie reizen samen. Of van leuke evenementen en concerten etc. Schrijf er mooie teksten bij, plak de tickets erin et voilà. Je zou ook een start kunnen maken en het boek steeds meer uitbreiden met toekomstige herinneringen.

Kaartje met tegoedbonnen

Zelf heb ik mijn vriend afgelopen jaar een kaartje met tegoedbonnen cadeau gedaan. Een tegoedbon voor een knuffel, een etentje, een filmpje etc. Altijd leuk om er even met zijn tweetjes tussenuit te gaan en te genieten van een gezellige dag of avond. Zo kan hij zelf beslissen welke bon hij inwisselt en wanneer.

Welke cadeaus voor Valentijnsdag vind jij leuk om te geven?

1 Reactie

  1. Linda schrijft 't op
    11/02/2022 / 15:30

    Wat een goede tips, starten met een lekker ontbijtje deden we vroeger. Nu eten we broodjes in hart vorm met het hele gezin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }