Handige gadgets voor in huis op mijn wish list!

Sinds deze maand zijn we verhuisd naar onze nieuwe woning. En deze nieuwe woning brengt automatisch wat nieuwe wensen met zich mee. Daarom stelde ik een lijstje samen met handige gadgets voor in huis die ik graag wil aanschaffen en die het leven ook gewoon een stuk makkelijker maken. Daarnaast zijn enkele van deze gadgets ook nog eens een goed begin om te starten met duurzamer leven.

Handige gadgets voor in huis

Handige gadgets voor in huis

Frelo wekker met draadloze oplader

Allereerst, de Frelo wekker. Dit is niet alleen een wekker, maar de Frelo NK5244 ingebouwde QI wireless charger maakt deze wekker multifunctioneel, omdat je hier jouw smartphone snel mee kunt opladen. Ideaal! Ik vind draadloze laders erg fijn. Deze laat ik gewoon op mijn nachtkastje staan, zodat ik de laadkabel voor onderweg kan meenemen.

Ik vind de wekker erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te stellen, zonder poespas. Groot pluspunt. Want wie heeft daar nu zin in voor het slapengaan? Daarnaast kun je de helderheid van het beeldscherm instellen tot aan 0%, waardoor je in de nacht geen last hebt van fel licht op je slaapkamer.

Wat ik verder nog een groot pluspunt vindt is dat de wekker gemaakt is van hoogwaardig duurzame materialen. Dus met deze aankoop ben je zowel lief voor het milieu als voor eigen beurs. De wireless charger zorgt namelijk voor een geschikt laadvermogen om het verbruik van de wekker te verlagen. Wanneer je je telefoon niet oplaadt, gaat het apparaat in de energie spaarstand.

Lifestyle Living is heel bewust van de impact die online sales op ons klimaat heeft. Daarom zorgden ze ook voor de meest ecologische verpakkingen, doneren jaarlijks een bijdrage aan ondernemers zonder grenzen voor het aanplanten van nieuwe bossen. Ook maken ze klanten hiervan bewust. Voor elke review die een klant schrijft, doneren ze € 2,- meer. Je snapt dat ik dus erg enthousiast geworden ben!

Ring deurbel

Ik weet dat ik waarschijnlijk met de allerlaatste trein kom, maar… wij hebben eindelijk een Ring deurbel gekocht. Van alle handige gadgets voor in huis die er zijn, stond deze al tijden bovenaan mijn wish list. Geen gedoe meer met de bel uittrekken als de kleine slaapt. Geen gedoe meer als je net dat ene pakketje mist. Nu kun je zeggen. ‘Zet maar voor de deur, ik ben zo thuis!’ En aangezien mijn vriend ook avonden en nachten werkt, vind ik het ook wel prettig dat ik kan zien wie er aan de deur staat, voordat ik deze openmaak.

Handige gadgets voor in huis
Photo by Kowon vn on Unsplash

Robot stofzuiger en dweil

Tot nu toe vond ik ze nooit echt nodig, maar nu we een groter huis met meer verdiepingen hebben, lijkt me een robot stofzuiger toch wel heel erg fijn. Zo hoef ik iets minder vaak de grote stofzuiger uit te halen. En het is ook ideaal voor onder de meubels. Zo hoef ik geen gekke bewegingen te maken en bespaar ik mijn rug en bekken weer wat meer. Voor de grotere schoonmaak kun je dan altijd weer de stofzuiger gebruiken die je zelf moet bedienen. Op mijn lijstje met gadgets staat ook nog een draadloze steelstofzuiger.

Tado slimme thermostaten

Ook deze smart home gadgets staan op mijn lijstje. Handig voor als je onderweg bedenkt dat je vergeten bent om de verwarming uit te zetten. Maar vooral heel handig omdat je zo de temperatuur per kamer kunt regelen. Vind ik wel fijn, want zo hoef je niet in het hele huis te stoken. En niet geheel onbelangrijk, wederom duurzaam, dus ook goed voor het milieu en je beurs.

Het enige nadeel is dat je ze niet zo makkelijk op elke verwarmingsknop kunt draaien, ze vrij prijzig zijn en dat wij nogal veel verwarmingen in huis hebben. Is dus even een flinke investering waar we nog even over willen nadenken.

Welke handige gadgets voor in huis gebruik jij graag?

6 Reacties

 1. Mieke | Miek's Mind
  10/11/2022 / 09:01

  Ik heb nog geen handige gadgets, behalve dat we de ketel aan en uit kunnen zetten met een afstandsbediening om het verbruik te verminder in de nacht.

 2. Frederique
  04/09/2022 / 13:14

  Zo’n robotstofzuiger lijkt me ook wel wat. We hebben eigenlijk niet echt veel gadgets in huis, ik ben nog een beetje ouderwets ingesteld geloof ik haha

 3. Nicole Orriëns
  30/08/2022 / 08:44

  Ik kan een robot stofzuiger met dweil enorm aanraden. Ik vond het altijd onzin, maar ik zou de mijne echt niet meer willen missen. Hij is echt geweldig.

 4. 29/08/2022 / 10:07

  Wat een leuke gadgets heb je voor in thuis. De ring deurbel staat ook nog op onze lijst haha.
  En verder willen we graag nog kijken voor een nieuwe handigere thermostaat. Zo eentje die inderdaad online ook te bedienen is.

 5. Linda schrijft 't op
  28/08/2022 / 09:18

  De robot stofzuiger lijkt me ideaal, ik heb een hekel aan stofzuigen. Maar dagelijks ben ik bezig.

 6. Linda Meester
  28/08/2022 / 09:00

  Eigenlijk proberen we zoveel mogelijk apparaten offline te houden, dat vinden wij slim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }