Kantoor update: Op zoek naar hanglampen online. En ik heb jullie input nodig!

hanglampen

De staande lamp is er al zoals jullie zien. Maar daar heb ik niet genoeg aan. Ik kan ook nog wel hanglampen gebruiken. Ik vind het wel enorm lastig om een keuze te maken, er is zoveel moois te krijgen. En het moet ook bij de stijl van het kantoor passen. Moeilijk!

Hanglampen online

Ik vond een aantal hanglampen online. Er is zoveel variatie, dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Buiten het feit dat je een lamp naar je eigen smaak moet kiezen, is het ook belangrijk om na te denken over de duurzaamheid en zuinigheid van de lamp. Ga ik voor led verlichting? Of kies ik toch voor een spaarlamp of andere fitting? En wil ik een stoere, industriële lamp? Of toch eentje die overal bij past en die je niet hoeft te vervangen, zodra je van stijl wisselt… En de kleur??

Ik heb een aantal lampen uitgezocht die mij wel bevallen. Op bovenstaande foto zien jullie al een voorbeeld van hoe het kantoor er tot nu toe uitziet. Aan jullie dus de vraag, welke lampen jullie het beste vinden passen. En hebben jullie ervaring met led verlichting? De bedoeling is dat de lamp in het midden van de kamer komt te hangen.

Potentiële kandidaten

Ik heb 9 lampen onder de € 50,- gevonden, die ik allemaal leuk vind. Aangezien ik geen held ben in stylen van interieur, twijfel ik enorm of deze überhaupt wel op het kantoor zouden passen, qua look. In de webshop staan trouwens nog wel 50 lampen die ik leuk vind, maar ik wil er ook niet al teveel geld aan uitgeven. Dat bewaar ik liever voor reizen.

hanglampen online

Koperen hanglampen

Zoals jullie zien zitten er een aantal koperen hanglampen tussen. Ik vind deze echt fantastisch. En zeker de draadwerk lampen. Ik zou het namelijk ook leuk vinden om meer draadwerken (noem je dat eigenlijk zo?!) accessoires neer te zetten. Denk dan aan pennenbakjes, manden e.d. Alleen, daar komt de twijfel dan weer. Past het koper wel bijde huidige stijl van het kantoor?

Hanglampen in een fris kleurtje

Ik ben dol op de kleur mint. Maar zal ik daar niet snel uitgekeken op raken? En als ik een lamp van mint heb, zal ik uiteraard ook andere accessoires in mint moeten toevoegen. Of andere pasteltinten. Ook leuk!

Zwarte/donkere hanglampen

Oké dit zien jullie niet op de foto, maar aan de raamkant hangen brede, houten, donkerbruine jaloezieën. In eerste instantie dacht ik dat deze niet bij de rest zouden passen, maar het ziet er tot nu toe prima uit. Een donkere lamp zou (naar mijn mening) dus ook kunnen.

Snappen jullie mijn probleem nu? Ik kom er niet uit. Ik ben dus erg benieuwd voor welke lamp jullie zouden gaan. Een van bovenstaande lampen? Of wellicht toch een andere uit de webshop. (Pas op, het zijn er veel!)

Welke hanglamp past volgens jou het best op mijn kantoor?

Liefs,
Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }