Hippe woonstijlen van dit moment!

Toe een een nieuw interieur? Op dit moment zijn er zoveel hippe en leuke stijlen dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet en niet kan kiezen. Zelf vind ik heel veel stijlen leuk, maar neig het meest naar een industriële look. In dit artikel benoem ik een aantal hippe woonstijlen van dit moment, die jou hopelijk helpen met een keuze maken.

Hippe woonstijlen van dit moment!
Scandinavisch interieur met lichte kleuren

Mijn thuiskantoor is bijna volledig Scandinavisch ingericht. Er is gebruik gemaakt van lichte kleuren en natuurlijke materialen, zoals hout. Om je Scandinavisch interieur mooi aan te kleden kies je voor een mooie fotowand met posters en kleed je het aan met knusse dekentjes, sierkussens en lampen!

Wist je trouwens dat een Scandinavisch interieur niet altijd licht hoeft te zijn? Met een donkere bank en lichtere muren zorg je voor een stijl die contrasterend is en enorm gezellig en knus aanvoelt.

Hippe woonstijlen van dit moment!
Minimalistisch met warmte

Onze slaapkamer is nog steeds aan een make-over toe. Tot nu kun je wel zeggen dat we hier hebben gekozen voor een minimalistische look. Weinig poespas, maar wel warme verlichting en warme kleuren om het zo gezellig mogelijk te houden. Als je gaat voor een minimalistisch interieur is het verstandig om zo weinig mogelijk details toe te voegen. Anders is het al snel niet meer zo minimalistisch als je graag zou willen.

Hippe woonstijlen van dit moment!
Industrieel met een warm tintje

In onze woonkamer zijn we begonnen met het uitzoeken van meubels met een industrieel tintje. Zo kochten we afgelopen jaar al bovenstaande tafel van onbewerkt massief hout met stalen poten. Afgelopen week hebben we de aanbetaling voor onze nieuwe bank gedaan, die eind oktober wordt geleverd. Tot die tijd hebben we dus nog om een nieuw tv-meubel, dressoir en salontafel uit te zoeken. We twijfelen wel nog over de materialen die we gaan kiezen. Wordt het hout? Staal? Of toch een mooie marmer look?

Welke hippe woonstijlen van dit moment zie jij graag?

1 Reactie

  1. 13/08/2021 / 10:33

    Ik houd zelf vooral van scandinavisch en warme interieurs. Ik vind het leuk dat er tegenwoordig zoveel inspiratie op te doen valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }