Home Decor Wishlist voor 2019

2018 zit er weer op! Tijd om nieuwe plannen voor 2019 te maken. In huis wil ik dit jaar nog wel een aantal (nodige) dingen veranderen en aanpassen om het allemaal wat meer aan te kleden en meer opbergruimte te creëren. Voor de slaapkamer twijfel ik bijvoorbeeld nog tussen maatwerk rolgordijnen en verduisterende gordijnen. Aangezien er nog een aantal essentiële dingen missen vond ik het tijd om een Home Decor Wishlist voor 2019 te maken! Kijken jullie mee?

Home Decor Wishlist 2019!

Home Decor Wishlist 2019!

Op dit moment bestaat mijn Home Decor Wishlist uit 7 items. Daarmee is de kous nog lang niet af, want er zijn nog genoeg andere items die ik aan mijn lijstje zou kunnen toevoegen. Maar nu eerst deze!

1. Bakkers wandrek

Deze bakkers wandrekjes en -plankjes zijn helemaal hip! Ik zou er graag een aantal aanschaffen voor op het toilet, zodat ik de ruimte daar ook iets gezelliger kan maken met leuke mini planten en kaarsjes. Daarnaast is het ook handig om extra toiletrollen te stashen.

2. Kledingrek in Scandinavisch design als kapstok

Dit kledingrek in Scandinavisch design leent zich perfect als kapstok. Voeg er leuke kledinghangers en een paar opbergmanden (zie punt 3) in dezelfde stijl aan toe en deze kapstok wordt een echte eyecatcher in jouw gang!

3. Opbergmanden

Deze prachtige opbergmanden kun je op talloze manieren gebruiken. Mij lijkt het leuk om ze toe te voegen als opbergruimte aan de kapstok uit punt 2, maar je kunt ze ook gebruiken als planten- of wasmand. Of je gebruikt ze om het speelgoed van de kids in op te bergen.

4. Kattenbed voor aan de verwarming

Op dit moment heb ik een krabpaal en kattenbed/huisje in één. Deze staat samen met de kattenbak op de gang. Echter ligt de kat meestal in de woonkamer. Dit kattenbed voor aan de verwarming is dus de perfecte uitkomst, wanneer we gezellig samen willen luieren! ‘s Nachts kan ze dan in haar mandje op de gang slapen.

5. Maatwerk rolgordijnen

Zoals ik in het eerste gedeelte al aangaf twijfel ik voor de slaapkamer heel erg tussen maatwerk rolgordijnen en verduisterende gordijnen. In de woonkamer heb ik shutters, maar die vind ik voor de slaapkamer niet gezellig genoeg. Daarnaast denk ik dat de maatwerk rolgordijnen alleen wellicht iets te kaal zijn voor die ruimte. Misschien een combinatie van de gordijnen met de maatwerk rolgordijnen? Tips zijn welkom! Het moet in ieder geval goed verduisterend en geluiddempend zijn en de warmte tegenhouden in de zomer.

6. Krabpaal

Oké, deze heb ik eigenlijk niet nodig. Maar als ik het kattenbed van punt 4 neem, zou ik de grote krabpaal in de gang weg kunnen doen en deze ervoor in de plaats nemen.Dat bespaart enorm in ruimte. Hoe super cool is deze krabpaal in de vorm van een cactus? Helemaal hip!

7. Nachtkastjes

Ik moet zeggen dat ik het echt onhandig vind om geen nachtkastjes te hebben. Ik mis toch wat opbergruimte, een plek om mijn boek neer te leggen e.d. Deze nachtkastjes in Scandinavische stijl passen perfect bij de rest van de inrichting. Daarnaast kleed dat het geheel ook mooi af. Op dit moment ziet de slaapkamer er nog wat kaal uit.

Zo, dit was het eerste gedeelte van mijn Home Decor Wishlist voor 2019! Binnenkort zal ik nog een nieuw lijstje maken met alle andere items die ik nog zou willen toevoegen.

Welke items staan er op jouw Home Decor Wishlist?

4 Reacties

    • 11/01/2019 / 08:47

      Ik ben ook echt helemaal dol op het Scandinavische design. Krijg er geen genoeg van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }