5 ideeën voor een bedrijfsuitje

Heb jij de eer om het eerstvolgende uitje voor je bedrijf te organiseren? Dan kun je hier beter niet te lang mee wachten. Hoe dichter je bij de datum komt, des te groter de kans dat bepaalde activiteiten al volgeboekt zijn. Wij helpen je graag om dit te voorkomen. Daarom hebben we hier 5 ideeën voor een bedrijfsuitje op een rijtje gezet, zodat jij je alvast kunt oriënteren.

ideeën voor een bedrijfsuitje
Karten via Shutterstock by 4Max

1. Racen

Als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje waar je een kick van krijgt, kun je met zijn allen gaan racen. Bij jou in de buurt zit vast en zeker een kartbaan waar jij het tegen je collega’s op kunt nemen. Is dit niet het geval? Of is er op de gewenste datum geen beschikbaarheid meer? Dan is virtueel racen een optie. Je racet dan vaak niet in een kart, maar in een Formule 1-auto. Ondanks dat je zelf niet echt plaatsneemt in de auto, geeft dit alsnog een kick.

2. E-chopper

Wil je graag iets in de buitenlucht doen? Dan is het leuk om een tocht op een e-chopper te maken. Je kunt hiervoor naar een specifieke plek afreizen, zoals deze mooie fietsroutes in Limburg, en hier een uitgestippelde route volgen, maar je kunt ook e-choppers op locatie laten komen. Het bedrijfspand is dan het start- en eindpunt van de route en je bepaalt zelf de route. Rondom de tocht kun je dan eventueel nog andere activiteiten plannen, zoals een barbecue.

3. VR-game

Wie ervan houdt om nieuwe dingen te proberen, kan voor een VR game kiezen. Deze activiteit wint de laatste jaren aan populariteit als bedrijfsuitje. Dit komt vooral doordat veel mensen het nog niet eerder gedaan hebben. Kies je voor een VR game Amsterdam? Dan gaan jullie in de virtuele wereld de strijd met elkaar aan. Vaak kun je uit verschillende soorten spellen kiezen, waardoor er altijd wel een leuk spel tussen zit. Bovendien kun je er vaak een wedstrijdelement aan toevoegen, waardoor het een echte strijd wordt tussen jou en je collega’s.

ideeën voor een bedrijfsuitje
VR-Game teamuitje via Shutterstock by adriaticfoto

4. Lasergamen

Denk je dat het merendeel van je personeel VR gamen niet leuk gaat vinden? Dan is lasergamen misschien een optie. Net als bij de meeste VR-games krijg je ook hier een geweer in je handen. Je begeeft je alleen niet in de virtuele wereld, maar neemt het in de echte wereld op tegen je collega’s. Doel van dit spel is om de andere spelers uit te schakelen. Dit doe je door met een laserstraal het speciale vest te raken dat iedere deelnemer draagt.

5. Pubquiz

Er is helaas niet altijd veel geld beschikbaar voor een bedrijfsuitje. Gelukkig betekent dit niet dat er niets georganiseerd kan worden en zijn er ook andere leuke ideeën voor een bedrijfsuitje, want een activiteit hoeft niet altijd veel geld te kosten. Een pubquiz is een voorbeeld van een goedkoop bedrijfsuitje. Je kunt de vragen immers zelf bedenken en de quiz bovendien zelf presenteren. Als er wel budget is voor een activiteit, kun je de pubquiz uitbesteden aan een professionele organisatie. Je hoeft er zelf dan amper tijd en moeite aan te besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }