Zo zou mijn droomhuis er uit zien!

Laatst stuitte ik toevallig op het artikel van Independent uit 2016: This is the ultimate dream house according to Pinterest users. Het resultaat bleek Barbie’s Dream House voor volwassenen te zijn. Tijd om even te dromen over mijn droomhuis!

mijn droomhuis
Lake House via Shutterstock by Mostovyi Sergii Igorevich
Huis aan een meer

Allereerst is de omgeving enorm belangrijk. Het lijkt me zo gaaf om elke ochtend wakker te worden en uit te kijken over een prachtig meer en waanzinnige bergen. Dat uitzicht zou toch nooit vervelen? Erg jammer dat we in Nederland niet zulke prachtige uitzichten op bergen hebben.

Veranda

Het huis moet uiteraard een veranda met een wit houten hek hebben. Dat maakt het sprookje compleet. Heerlijk vertoeven op de veranda in een schommelstoel met een goed boek en een lekkere kop thee. Ik teken ervoor!

Keuken met kookeiland

In mijn vrije tijd zou ik lekker willen koken voor vrienden en familie. Dat kan natuurlijk niet zonder een keuken inclusief kookeiland en alle keukenapparatuur die je je maar kunt wensen. Er is plek genoeg, dus het is geen probleem om een flinke voorraad voedsel aan te leggen.

mijn droomhuis
Kitchen island via Shutterstock by David Papazian
Badkamer met inloopdouche

In de badkamer zou ik graag een mega grote inloopdouche willen. Je weet wel, eentje met een fancy douchegoot in plaats van een onhandig afvoerputje! In die douche zou ik kiezen voor een regendouche en massagestralen aan de zijkanten, zodat ik altijd het idee heb dat ik op vakantie ben, zodra ik de douche in stap.

Slaapkamer

De slaapkamer heeft een groot kingsize bed met grote ramen die uitkijken over het meer. Zo kan ik genieten van de prachtige zonsopgang en zonsondergang, terwijl ik het bed in kruip of me nog even lekker omdraai in de ochtend.

Bibliotheek

Het zou geen huis van mij zijn als het geen waanzinnig grote bibliotheek zou hebben. Hierin zou ik de allermooiste boeken bewaren. Ook heeft deze ruimte een aantal mega comfy fauteuils om lekker in weg te zakken tijdens het lezen van een goed verhaal.

Hoe zou jouw droomhuis eruitzien?

2 Reacties

  1. 20/03/2019 / 18:25

    Heerlijk om bij weg te dromen! Ik zie mezelf ook al zitten hoor 😀 De inloopdouche hebben we hier, met grote regendouche. Dan wel geen massagestralen, maar toch voelt het nog altijd als een luxe hotel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }