Kantoor update: 3X nieuwe items van Houss.nl!

nieuwe items van Houss.nl

Ik heb weer een aantal leuke nieuwe items voor mijn kantoortje mogen ontvangen! Deze drie items stonden al enige tijd op mijn wish list! En ze zijn zo enorm cute dat ik niet kan wachten tot ik echt in mijn kantoortje kan vertoeven.

Decoratie ladder

Een decoratie ladder wilde ik al héél lang en héél graag. Echter had ik er in mijn appartementje nooit echt plaats voor. Daarnaast zou dit item ook niet veilig zijn voor de grijpgrage pootjes van de kat. Ze is nogal nieuwsgierig ingesteld en zit echt overal aan…

Nadat ik de ladder ontving, ging ik op Pinterest op zoek naar leuke decoratie ideeën. Zo kwam ik het idee om de plaid en de lampjes eraan te hangen. Lekker knus! Als iemand nog andere leuke ideetjes heeft, laat het gerust weten via de comments!

Wat ik zo mooi vind aan de ladder, is dat deze maar liefst 1.80 hoog is en volledig handgemaakt is. De ladder is whitewashed, wat weer perfect bij de saloon deurtjes van de muurkast past.

Bijzettafel Sasha

Een bijzettafeltje is absoluut een must op mijn kantoortje. Zo heb ik een fijn plekje om mijn Yankee Candles te branden of een leuk plantje of andere schattige accessoires neer te zetten.

Dit bijzettafeltje is wit met een grijs blad. Ik twijfel nog of ik het tafeltje misschien helemaal wit zal maken. Maar dat zie ik wel zodra alles helemaal af is. Voor nu vind ik dit hartstikke leuk staan.

By Boo houten krukje

Ik moet stiekem een beetje lachen, want ik dacht dat het krukje een stuk kleiner zou zijn. Mijn idee was om deze naast het tafeltje te zetten. Echter is het krukje een stuk groter, dus die vlieger gaat niet op. Ik denk dat ik deze dus ergens anders op kantoor neerzet met een leuk plantje erop. Altijd goed!

Zo is mijn kantoor weer een stuk meer aangekleed en begint het al ergens op te lijken. Zodra de plinten er allemaal op zitten en afgekit zijn, ben ik eigenlijk klaar. Dan hoef ik alleen de aankleding nog te regelen.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe items van Houss.nl?

Met vriendelijke groet,

Simone Schaeks

4 Reacties

  • 07/08/2017 / 10:38

   Wat lief, dank je wel! Was er stiekem ook erg trots op dit keer. Had erg fijn licht ook! 🙂

 1. 07/08/2017 / 07:01

  Wat een super leuke items Sim! Ik kan niet wachten tot mijn huis zo ver op orde is dat ik ook mijn kantoor in kan gaan richten!

  • 07/08/2017 / 10:37

   Dank je wel, lieverd! Ik ben zo benieuwd naar je huisje. Hopelijk gaat 7 oktober door. Fijn dat je ook een kantoortje gaat maken! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }