Kattenmeubels van District 70 bij the Pet Empire!

Dat onze kat niets tekort komt, mag duidelijk zijn. Het is een eigenaardig beestje dat niet goed tegen veel mensen en drukte kan. Overdag trekt ze zich vaak een aantal uren terug op haar eigen kamertje. (Die ik af en toe ook mag lenen als kantoor!) Ze slaapt veel, dus een goede slaapplek is niet overbodig. Sinds kort hebben we twee nieuwe kattenmeubels van District 70 en ze is er dol op!

kattenmeubels van District 70
The Pet Empire

In samenwerking met the Pet Empire konden we twee hele leuke nieuwe kattenmeubels aan onze collectie toevoegen. Ze hebben een ontzettend leuk en stijlvol assortiment met allerlei duurzame luxe katten- en hondenartikelen. In eerste instantie dachten we er aan om de hond ook een lekker bedje te geven, zoals dit orthopedisch hondenkussen, maar toen bedachten we ons al snel dat hij liever op de bank of in een stoel ligt en het kussen waarschijnlijk binnen twee dagen gesloopt heeft. Zonde! Dus daar zijn we niet aan begonnen.

Cocoon mand (medium)

Ik koos de Cocoon mand medium, maar moet bekennen dat het kleinere formaat waarschijnlijk ook voldoende was voor haar. Ik had echter geen idee hoe groot ze zouden uitvallen, dus ik koos voor het gemak voor medium. Zoals je ziet passen er nog drie katten in, maar ze vindt het zo fijn dat ze eindelijk wat meer plaats in bed heeft, dat ik het ook wel prima vind zo. Ze is hier echt niet meer weg te krijgen. Sinds ze deze mand heeft, ziet ze haar andere bedje aan de verwarming niet meer staan. Wel komt ze in de namiddag naar beneden om lekker op haar vensterbankbedje in de keuken te liggen, omdat ze dan lekker van de zon kan genieten… Slim!

kattenmeubels van District 70
kattenmeubels van District 70
Nordic Mand Bruin

Deze mand staat op pootjes en heeft een hoge opstaande rand, waardoor katten zich veilig en geborgen voelen. Ook deze was direct favoriet hier. Ze wisselt nu tussen de grote mand en deze. Super cute!

kattenmeubels van District 70

Door de zachte stof van pluche heeft ze alle comfort die ze nodig heeft.

Design krabpaal

Het is dat we op dit moment nog genoeg krabpalen voor haar hebben, maar wanneer deze aan vervanging toe zijn, wil ik graag een design krabpaal voor haar bestellen. De Orb krabmeubel zou perfect bij de rest van de kattenmeubels en het kantoor passen!

Welke kattenmeubels van District 70 vind jij het leukst?

13 Reacties

 1. 27/06/2020 / 13:18

  Zo heerlijk dat de kat er zelfs in ligt.(stiekem jaloers dus!) Ik ben ermee gestopt, de katten gaan altijd ergens anders liggen, wat ik ook koop.

  • 27/06/2020 / 16:45

   Ahh dat is wel jammer zeg. Maar herkenbaar. Dit doet ze ook pas sinds kort eigenlijk!

 2. 09/06/2020 / 07:56

  Ik vind eigenlijk alle twee super leuk en stijlvol. akn niet kiezen welke ik het leukste vind. Geloof dat die twee van mij hier wel volop gebruik van zouden maken.

  • 11/06/2020 / 13:53

   Ik had niet verwacht dat die van mij er zoveel gebruik van zou maken, maar er gaat geen dag voorbij dat ze het niet doet. Echt fijn!

 3. 03/06/2020 / 13:19

  wat een mooie luxe mand 😀 ik heb geen katten meer maar ik had het wel geweten 😀

 4. 01/06/2020 / 11:26

  Ah heel mooi die mand! Toch wel fijn om een mooie mand te kopen als ‘ie zo aanwezig is in je huis 🙂 Hebben wij ook voor onze hond!

 5. 31/05/2020 / 10:12

  oh het ziet er allemaal echt zo leuk uit! Wij hebben zelf nog geen huisdier, maar we willen enorm graag een hondje.

 6. 29/05/2020 / 21:59

  Toffe items heb je besteld! Ik werkte een tijdje in een online dierenwinkel en herken een aantal items, haha :). Leuk om te zien hoe ze in huis staan, zeker die krabpaal ziet er stylish uit zeg!

  xx

 7. 28/05/2020 / 14:02

  Wauw deze dingetjes zijn echt geweldig. Helaas is mn kat vorig jaar overleden maar ik had dit zo gekocht voor hem.

 8. 28/05/2020 / 10:43

  Ik vind vooral dat harige krukje bijzonder leuk. En fijn dat je kat er ook echt op gaat liggen. Katten kun zo eigenwijs soms…

 9. 28/05/2020 / 09:24

  De cocoon mand is leuk zeg, ik heb ook onlangs een krabmeubel besteld bij Pet Empire en ben zeer enthousiast, ook deze is groot, onze kat is ook erg groot, maar kan hier heerlijk op liggen en krabben. Door het luxe design staat het prima in ons interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }