Gift Inspiration: 4 X Kerstcadeau voor hem!

Kerstcadeau voor hem
Via Shutterstock

Vorige week plaatse ik al een wish list met kerstcadeaus die ik zelf graag zou willen krijgen. Cadeautjes krijgen is leuk, maar cadeaus geven is nog veel leuker! Zeker als je dat ene perfecte kerstcadeau voor jouw partner of elke andere man in je leven vindt! Maar wat is nu het perfecte kerstcadeau voor hem?

Tijdens mijn zoektocht naar cadeaus voor op mijn wish list, kwam ik ook hele gave andere producten tegen. Mocht jij nog geen inspiratie hebben? Dan helpen onderstaande ideetjes wellicht.

Kerstcadeau voor hem

Bluedive waterdichte Bluetooth speaker

Houd de man in jouw leven van muziek? Of zingt hij altijd luidkeels als hij onder de douche staat? Met deze Bluetooth Speaker zul je de plank niet snel misslaan. Wedden dat hij dit he-le-maal geweldig zal vinden? Ik heb zo’n soort speaker aantal jaren geleden voor mijn vriend gekocht en we gebruiken deze nog altijd met veel plezier! Voor € 39,95 is deze ook nog eens erg betaalbaar!

Kerstcadeau voor hem

Voor de serieliefhebber: Game of Thrones 3D-Puzzel

Is hij dol op series? En een echte GOT-fan? Dan mag deze gave 3D-puzzel niet ontbreken. Stiekem vind ik deze zelf ook enorm leuk. Ik ben er sterk over aan het denken om deze ook aan te schaffen. De puzzel bestaat uit 1350 stukjes, verdeeld over drie lagen. Daar ben je dus wel even zoet mee.

Kerstcadeau voor hem

Hudway Head Up Display

Is hij dol op zijn mooie nieuwe auto, is hij vaak onderweg en heeft hij nog geen navigatiesysteem? Dan is dit gewoon het perfecte cadeau. Dit fancy ding zie je vaak in luxe sportwagens, maar nu kan hij er ook gebruik van maken. Super handig, want zo heb je de navigatie altijd recht voor je neus. En het werkt met iedere smartphone. Download de app en klaar is kees!

Kerstcadeau voor hem

iKettle 2.0 waterkoker

Dol op thee en vaak te lui om van de bank te komen? Dan is de iKettle 2.0 waterkoker perfect. Vanaf de bank of zijn luie stoel, stelt hij de temperatuur in en zorgt er voor dat het water verwarmt wordt. Hij moet het daarna wel nog even zelf inschudden, maar het scheelt in ieder gevel een keer opstaan! Na al dat harde werken doordeweeks, is dat in het weekend geen zonde, toch?

Zo, dat waren mijn favoriete tips als kerstcadeau voor hem. Wil jij jouw partner, vader, broer, oom, neef, beste vriend of collega ook verrassen met een leuk kerstcadeau? Snuffel dan zeker eens rond bij Radbag. Daar slaag je altijd voor een leuk en origineel cadeau. Althans, ik wel!

Wat is jouw favoriete kerstcadeau voor hem?

Liefs,
Simone

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }