Kerstcadeaus voor hem die altijd in de smaak vallen!

Posted 04/12/2019 by Sim's Cup Of Tea in Gift Inspiration, Lifestyle / 22 Comments

December is begonnen. De dagen worden korter, de nachten langer, de straten en huizen worden langzaam weer versierd met kerstbomen, lampjes en andere gezellige tierelantijntjes én het wordt tijd om te bedenken wat je iedereen cadeau zou kunnen geven. Daarom een inspiratielijstje met kerstcadeaus voor hem die altijd wel in de smaak vallen!

Kerstcadeaus voor hem
Gifts via Shutterstock by Diliana Nikolova
Sokken van bamboe

Als je niet weet wat je als kerstcadeaus voor hem moet kopen, kies dan voor een cadeau wat iemand altijd nodig heeft en kan gebruiken. Maar dan in een luxere vorm, zoals deze sokken van bamboe. Door de thermocontrol eigenschappen zijn deze lekker warm in de winter en heerlijk fris in de zomer.

Speciaalbier pakket

Als de man in jouw leven van een lekker biertje houdt, stel dan zelf een mooi pakket van speciaalbiertjes samen. Er zijn genoeg verschillende soorten om er een feest van te maken. Als je te lui bent om zelf een pakket samen te stellen, vind je ook tientallen kant-en-klaar pakketten online.

Weekendje weg

Samen een romantisch weekend weg of iemand anders een weekendje cadeau doen valt altijd goed in de smaak. Je kunt zelf een hotel en stad kiezen, maar het is leuker als je de ontvanger een cadeaukaart geeft, zodat ze zelf een leuk weekendje kunnen uitzoeken.

Weekendje weg cadeau
Weekend getaway via Shutterstock by kwanchai.c
Bordspellen

Als jouw vriend, vader, oom of broer van series kijken houdt, is Game of Thrones Monopoly een aanrader. Andere spellen die hier favoriet zijn: ‘Escape Room’ (bordspel voor thuis) en ‘Ben ik Napoleon’.

Een cadeau dat bij zijn hobby past

Denk goed na over de hobby van diegene die je een cadeau wilt geven. Houdt hij ervan om te grillen op de BBQ? Koop dan een leuk accessoire voor de BBQ. Of wellicht een nieuw kookboek met smoking hot grillrecepten? Is hij een echte sportfanaat? Geef hem een maand eredivisie live cadeau! Of wellicht toch kaartjes voor de F1 race in Spa? Als hij fotografie als hobby heeft, kun je hem verrassen met een mooie nieuwe cameratas of een accessoire dat nog in zijn collectie ontbreekt.

Foto op hout
Foto op hout

Wil je een leuk en persoonlijk cadeau geven? Dan kun je een foto op hout laten afdrukken. Denk aan een mooie foto van jullie samen of van het hele gezin. Of houdt hij misschien van reizen? Dan is het ook leuk om een mooie kaart of foto van zijn favoriete plek te laten afdrukken.

Smartwatch

Analoge horloges lijken wel ouderwets dezer dagen. Tegenwoordig loopt bijna iedereen met een smartwatch rond. Dus mocht je een cadeau in een iets duurdere prijsklasse voor de man in je leven zoeken, dan is een smartwatch zeker niet verkeerd. Let er dan wel even goed op welke smartphone hij gebruikt en of de smartwatch wel compatible is met de software op het toestel.

Cadeaubox

Indien je creatief bent, kun je ook zelf een cadeaubox samenstellen. Kies dan voor een aantal leuke kleinere cadeaus, zodat hij lekker veel uit te pakken heeft. Leuke items voor in de doos zijn bijvoorbeeld de sokken van bamboe die ik eerder al noemde. Of een lekker geurtje, iets lekkers om te eten of drinken. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Als je dan ook nog even Pinterest afstruint voor leuke inpaktips, heb je een leuk en persoonlijk cadeau!

Welke leuke kerstcadeaus voor hem kun jij nog bedenken?

Kerstcadeaus voor hem

22 responses to “Kerstcadeaus voor hem die altijd in de smaak vallen!

  1. Frederique

    Een weekendje weg vind ik een leuk idee, lekker samen iets doen. Bouwen aan herinneringen zeg maar in plaats van bouwen met spullen 😉

  2. Dee

    Ha leuk zo’n lijstje. Ik blijf het zo lastig vinden om iets passends te vinden. Ik denk dat we gewoon lekker een uitje gaan doen;) Of misschien een nieuw smartphone hoesje inclusief nieuwe phone? Haha daar is hij wel aan toe!

  3. Ah wat een leuke ideeën! Zelf krijgt mijn man zo min mogelijk haha want hij doet er vaak niks mee. Hij heeft zelfs nog mijn eerste parfum die ik hem gaf van 7 jaar geleden. Horloges en armbandjes draagt die niet het is een wonder dat die zijn trouwring al draagt haha. Dus vaak gaan we een hapje eten ergens het liefst sushi op dit moment en daar kan ik hem al erg blij mee maken haha

  4. Leuk lijstje, hier kan je wel wat mee. De tips voor de BBQ vind ik heel leuk! Niet voor de kerst, maar morgen krijgt hij in ieder geval sokken en speciaal bier 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.