Kaartje2go: 4 Redenen om een Kerstkaart per post te sturen!

Kerstkaart per post

Tegenwoordig lijkt het er op dat mensen genoegen nemen met een simpel en onpersoonlijk Whatsapp bericht met een Kerst- en Nieuwjaarswens! Maar wat is er mis met een persoonlijk kaartje dat je ook nog eens zelf kunt ontwerpen? Ik geef je 5 redenen om een Kerstkaart per post te sturen!

Kerstkaart per post

Kaartje2go: Ontwerp je eigen Kerstkaart

In samenwerking met Kaartje2go ontworp ik mijn eigen Kerst-Verhuiskaarten om per post naar al mijn vrienden en familie te kunnen sturen. Het leuke hiervan is dat je het kaartje volledig naar wens kunt stylen en aanpassen, zodat het Kerstkaartje direct een stuk persoonlijker wordt. Je kunt kiezen voor een standaard ontwerp en de tekst en afbeeldingen aanpassen of je kiest ervoor om te starten met jouw eigen persoonlijke afbeelding.

Zodra je start met het kaartje bewerken kun je een passende tekst kiezen uit één van de templates op Kaartje2go of je laat je kids een mooie digitale tekening maken. Bewerk de achtergrond, voeg kaders of figuren toe en pas de achtergrond aan. Als je kaartje naar wens is, kies je het formaat, een mooie passende kleur envelop en voeg je leuke sluitzegels toe. Een kind kan de was doen.

Verder kun je er voor kiezen om de kaarten rechtstreeks vanaf de site te versturen of om de kaarten als pakket thuis te ontvangen. Wanneer je ervoor kiest om ze rechtstreeks te versturen, berekent Kaartje2go het Decemberzegeltarief.

Kerstkaart per post

Kerst-Verhuiskaart

Zelf koos ik dit keer voor de Kerst-Verhuiskaarten, omdat ik recent verhuisd ben. Zo weten al je vrienden en familieleden direct wat het nieuwe adres is. Daarnaast heb ik er direct een uitnodiging van gemaakt, zodat ze een keer gezellig op bezoek kunnen komen in mijn nieuwe woning. Hoe handig is dat? Zo sla je twee vliegen in één klap!

Kerstkaart per post

Kerstkaart per post! Waarom?

Dankbaarheid – Kerst is de periode om te tonen hoe dankbaar je bent voor die ander. Wellicht hebben ze je een keer geholpen toen je het nodig had. Maak er gebruik van om ze op deze manier persoonlijk te bedanken.

Banden versterken –  Iedereen heeft het druk en waarschijnlijk zien we elkaar niet zo vaak als we willen. Daardoor kunnen contacten verwateren, terwijl je eigenlijk altijd een fijne tijd gehad hebt samen. Een persoonlijk kerstkaartje sturen is een manier om die band weer nieuw leven in te blazen. Schrijf er een leuke persoonlijke boodschap op en plan meteen een date!

Addressenlijst bijwerken – Vroeger had iedereen een addressenboekje waar alle addressen van vrienden en familieleden in stonden. Dit is een mooie gelegenheid om dat bestand te updaten!

Verspreid de Kerstsfeer – Kerst is voor de meeste mensen een tijd van samen zijn met geliefden en vrienden. Als je iemand kent die dit jaar door persoonlijke omstandigheden misschien niet zo’n fijne Kerst heeft, maar er normaal wel van houdt, steek diegene dan een hart onder de riem met een leuk kaartje en nodig diegene uit. Succes gegarandeerd!

Ik vind dit een stuk leuker en persoonlijker dan een Whatsapp bericht. Dus ik ga er dit jaar voor en stuur een Kerstkaart per post.

Stuur jij wel eens een Kerstkaart per post?

1 Reactie

  1. 12/12/2018 / 11:04

    Ik ben gek op kaartjes versturen en doe dat dan ook niet alleen met kerst. Ook om iemand een hart onder de riem te steken, bij een verjaardag, geboorte, verhuizing en condoleance. Kaartje2Go is hier dan ook goed bekend haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }