Kerstpakketten ideeën

Via Shutterstock

Over 10 weken en een beetje is het al Kerst! Krijg jij elk jaar een kerstpakket via je werkgever? Mijn huidige werkgever kiest er voor om dit geld te doneren aan een goed doel. Een mooi gebaar natuurlijk, maar ik mis het soms wel… 

Gelukkig krijgt mijn vriend wel altijd een kerstpakket. Aangezien hij weet dat ik dit erg leuk vind, mag ik deze altijd uitpakken. Dat verzacht het leed een beetje.

Via Kerstpakkettenplaza vond ik een aantal leuke kerstpakket ideetjes. (Dus beste meneer de directeur, als u dit leest… *hint*.) Deze kerstpakketten zou ik zeker graag ontvangen!

Deze website is overigens echt geniaal. Ze hebben wel honderden verschillende pakketten. Daarnaast kun je filteren op prijs en categorie, wat het erg handig maakt om de juiste keuze te maken.

Food Kerstpakketten

Als echte bourgondische Limburger, geniet ik graag van een hapje en een drankje. Met een foodpakket zou je de plank dus echt niet misslaan. Met een ‘Tony & Thee’, ‘Champagne á la Chocolade’, of een ‘Italiaans pakket’ zou ik al erg tevreden zijn. Lekker knabbelen voor de buis onder het genot van een old time favorite Christmas movie. Yes, please! Ze hebben overigens ontelbaar veel variaties. Chips, snoep, hapjes, wijntjes, noem maar op… Voor ieder wat wils.

Traditionele Kerstpakketten

De traditionele kerstpakketten vind ik misschien wel nóg leuker dan de Food Kerstpakketten. Buiten al het lekkers, zit hier ook altijd een leuk cadeau bij. De bureaulamp van ‘Verlichte Verrassing’ vind ik echt enorm leuk voor op mijn kantoor-to be! Verder zit daar een Landal Greenparks cheque bij, wat ik ook wel kan waarderen. Vacation is always a good idea! Een ‘Roadtrip Deluxe’ of ‘Zilver genieten op reis’ zou ook prima van pas komen. Een mooie nieuwe reistas of -koffer is altijd leuk.

Drankpakketten

Deze vind ik het minst bijzonder, maar als ik het zou krijgen, zou ik het niet vervelend vinden om het op te moeten drinken. Een lekker pakket met speciaal biertjes of een wijnproeverij, kom maar op! Zeker in die koude decembermaand is dat enorm knus en gezellig.

Welke kerstpakketten van de site vind jij het leukst om te krijgen?

Liefs,
Simone

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }