6x Feestelijke Kersttafel Decoratie!

Kersttafel Decoratie
Via Shutterstock by 

Over enkele weken staat Kerst weer voor de de deur. Als jij dit jaar voor het Kerstdiner zorgt, kun je vast wel wat inspiratie gebruiken bij het dekken van de tafel. Deze kersttafel decoratie zorgt voor een onvergetelijk diner!

Kersttafel decoratie

Feestelijk servies

Allereerst zorg je natuurlijk voor feestelijk servies. Dit Boerenbont servies bij Kokenenwonen is zeer geschikt voor de feestdagen. Waarschijnlijk kent iedereen dit klassieke Boerenbont servies wel. Als je van ouderwetse gezelligheid houdt, mag dit servies niet ontbreken als kersttafel decoratie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Goulash Book (@the_goulash_book) op

Vouw je eigen kerstboom servetten

Hoe schattig zijn deze kerstboom servetten? Het vouwen van deze servetten kost je geen moeite, maar het resultaat mag er wezen! Versieren met wat leuke frutsels en klaar is Kees!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door T H E A (@theas_adventures) op

 Kerst Servetringen

Als je lekker creatief bent, kun je zelf aan de slag om leuke servetringen te maken. Dat zijn altijd de leukste servetringen. Maar als je weinig tijd hebt en de crea bea in jou even geen inspiratie heeft, vind je online ook genoeg kant en klare servetringen als kersttafel decoratie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Little Secrets (@littlesecrets.leb) op

Gift boxes

Het is ook leuk om je tafel aan te kleden met kleine cadeautjes. Maak er stapels van in het midden van de tafel of leg er een paar op het bord van je gasten. Als je er nu ook nog een kleinigheidje in stopt, kan het feest helemaal niet meer mislukken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flóra Mónika Farkas (@floramfarkas) op

Naamkaartjes

Naamkaartjes zijn leuk om aan cadeautjes te hangen, maar zijn ook inzetbaar om de tafelschikking aan te duiden. Als je met een weinig aantal bent, is dit niet per sé nodig, maar als je een grote groep gasten verwacht, kan dit wel eens handig zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ✨ Lauren 🌸 (@lettersbyel) op

Versiering

Om het geheel leuk aan te kleden kun je kiezen voor leuke slingers, kaarsen, lopers, candy canes, dennenappels, maretakken en noem maar op…. Let er wel op dat het niet te druk wordt en dat er nog genoeg bewegingsruimte en plek om te eten is. Ook komt het rustiger over als je niet teveel verschillende kleuren gebruikt. Wellicht ook leuk om je gasten te vragen of ze allemaal een hippe foute kersttrui aan willen trekken? 😉

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ♡ ᑕᕼᖇIᔕTIᑎE ♡ (@c.loves.c) op

Wat is jouw favoriete kersttafel decoratie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }