6 X Kerstversiering in de tuin of op het balkon!

Kerstversiering in de tuin
Christmas Tree Via Shutterstock 

Op dit moment is iedereen druk in de weer met het optuigen van de kerstboom en het huis Christmas Proof maken. Maar heb je ook aan de kerstversiering in de tuin of op het balkon gedacht? Deze versiering maakt het enorm knus en gezellig in jouw omgeving!

Kerstversiering in de tuin of op het balkon!

Kerstboom buiten

De meeste mensen kiezen ervoor om binnen een Kerstboom op te zetten. Maar een kerstboom buiten is ook enorm gezellig! Let er dan wel op dat je kerstverlichting kiest die tegen de vrieskou kan, want anders gaan ze stuk. Daarnaast zou ik i.v.m. eventuele diefstal ook geen dure accessoires in de boom hangen. Als je een balkon hebt, kan dit natuurlijk wel. Maar ook deze tierelantijntjes moeten tegen de kou kunnen!

Loungeset

Heb jij al een loungeset voor in de tuin of op het balkon? Dan kun je deze leuk aankleden met decoratieve kerstkussens en lampjes om het een stuk gezelliger te maken. Ik legde ook een heerlijke fleece dekentje op een loungeset van Tuinmeubelen.nl, zodat je ook in de kou kunt genieten van de prachtige versiering.

Kerstversiering in de tuin
Decorate Christmas House via Shutterstock by 
LED Kerstfiguren

Verlichting hoort nu eenmaal bij Kerst. De lampjes maken het gezellig en knus. Dus leef je helemaal uit met LED kerstfiguren zoals rendieren, kerstmannen, sneeuwpoppen en dergelijke. Zet ze in de voortuin of op je balkon zodat anderen er ook van kunnen genieten.

Slingers en Kerstkranzen

Slingers en kerstkranzen in het groen met leuke ballen, doen het altijd goed rond deze tijd van het jaar. Het groen fleurt de boel op en maakt alles een stuk aangkleder in combinatie met de lampjes. Deze kun je aan de voordeur of aan je ‘white picket fence’ hangen. (Wish I had one…. <3) Hoe schattig is dit?

Kerstversiering in de tuin
Decorated House via Shutterstock by 
Ijslantaarns

Deze ijslantaarns hebben een winterse look, maar zorgen toch voor warmte en gezelligheid. Zet ze op een leuk bijzettafeltje of een stoeltje in de tuin. Uiteraard kun je ze ook op je tuintafel zetten met een paar leuke kaarsen of theelichtjes.

Lichtslingers

Oké, we hebben ondertussen al heel veel lichtjes, maar wat is Kerst zonder lampjes? Juist! Geen Kerst! Dus… versier de dakrand, je schutting en alles wat mogelijk is en nog enigzins acceptabel uitziet met lichtslingers en zorg ervoor dat jij het mooist versierde huis van iedereen hebt!

Welke Kerstversiering in de tuin of op het balkon gebruik jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }