Kussens als cadeau voor Kerst: De leukste voor in/om het huis!

Posted 10/12/2019 by Sim's Cup Of Tea in Gift Inspiration, Lifestyle / 41 Comments

Kussens als cadeau voor Kerst geven is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je cadeaus aan het uitzoeken bent. Maar ik weet zeker dat je menig vrouw blij kunt maken met een leuk setje nieuwe kussens om het huis mee op te fleuren. Of wellicht kun je je vader een palletkussen cadeau doen, zodat hij een mooi tuinmeubel in elkaar kan flansen…

Kussens als cadeau
Pillow Stack via Shutterstock by Africa Studio
Kussens als cadeau

Kussens hebben voornamelijk het doel om ons comfortabeler te maken. Bijvoorbeeld wanneer we op de bank liggen, wanneer we op een stoel zitten of lekker in de tuin liggen. Daarnaast worden ze ook veel gebruikt als decoratie en het huis wat warmer en knusser aan te laten voelen. Ik maakte een overzichtje met de leukste voor in en om het huis!

Tuinkussens

Houd diegene die je een cadeau wilt geven ervan om in de zomer lekker in de tuin te vertoeven? Denk dan aan een mooi nieuwe set met fleurige tuinkussens. De winter is nu wellicht nog niet officieel begonnen, maar voor je het weet is het alweer zomer en een goede voorbereiding is nooit verkeerd.

Meer cadeautips voor tuinliefhebbers: De allerleukste BBQ accesoires!

Sierkussens

Wat mij betreft zijn dit de leukste kussens. Hier kun je zoveel leuke plekjes mee opfleuren en inrichten. Denk aan schattige houten tuinbankjes, ligbedden, dekchairs en loungestoelen. En niet alleen buiten, deze kun je ook binnen als decoratie voor op de bank of het bed gebruiken. Veel mensen stemmen decoratie en inrichting af op de seizoenen. Kijk naar de inrichting van het huis en de laatste woontrends om de perfecte kussens als cadeau te vinden.

Kussens als cadeau
Palletkussens

Is er iemand van jouw dierbaren creatief en hebben ze zelf een loungebank van pallets in elkaar geknutseld? Dan zou je hem of haar een palletkussen cadeau kunnen doen. Hebben ze nog geen loungebank? Nou, wellicht stimuleer je diegene dan wel om zelf leuke tuinmeubels in elkaar te gaan zetten! 😉

Heb jij al eens iemand kussens als cadeau gegeven?

Dit artikel is een samenwerking. Zie disclaimer voor meer informatie.

41 responses to “Kussens als cadeau voor Kerst: De leukste voor in/om het huis!

  1. Mieke | Miek's Mind

    Kussens zijn echt leuk om je huis mee te decoreren, ik zou ze zelf alleen niet zo cadeau doen behalve als ik precies weet welke iemand wilt

  2. Aan mijn zoontje een sierkussen en hij vind het super leuk! Ben zelf ook dol op kussens, maar ben wel kieskeurig en al heel lang opzoek naar nieuwe kussens voor op de bank, maar kan de juiste niet vinden.

  3. Zelf had ik er nog nooit eerder aan gedacht om een kussen cadeau te geven. Ik kan wel nieuwe sierkussens gebruiken en ga het doorgeven als cadeau tip haha!!

  4. Nee nog nooit hihi. Ik heb er wel ooit een gekregen toen ik een kind was maar die was van Disney en gaf geluid. Voor de rest vind ik het als volwassene ook niet echt “geschikt” om als cadeau te geven. Maar misschien vinden andere mensen het wel weet leuk!

  5. Ja hoor, mijn moeder, die zocht mooie kussens voor op de bank. Hartstikke leuk juist om tot te zoeken voor haar. En slimme tip ook van de tuinkussens, nu zijn ze goedkoper en je bent alvast klaar voor de zomer.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.