Haal de lente in huis!

Nog nooit hebben we er zo vroeg aan mogen ruiken, de lente! Wakker worden door de lentezon die een blik door je gordijnen werpt, de geur van een graad of 20 en opbloeiende narcissen en hyacinten. Heerlijk, wij kunnen niet wachten! Wil jij je huis goed voorbereiden voor de officiële start van de lente? Wij helpen je een handje!

Lente in huis

Flowerpower

Om straks de meest lekker ruikende bloemen in je huis te halen heb je natuurlijk wel vazen nodig. Het klinkt misschien cliché maar een paar heerlijke lentebloemen in je huis laten het gelijk een stuk vrolijker en frisser voelen. Zorg dus dat jij voldoende passende vazen in huis hebt om ze straks vol te zetten met prachtige bloemen.

Kleuren maar!

Lente betekent kleur! Laat dit ook terugkomen in je interieur. Colorblocking is momenteel super hip en laat jou gelijk helemaal vrolijk worden wanneer jij ’s ochtends je woonkamer instapt. Met colorblocking combineer je verschillende felle kleuren als appeltjesgroen en kanariegeel met een witte of zwarte achtergrond, dit zorgt voor een super creatief effect!

lente in huis

Kussens vervangen

Misschien wel de makkelijkste manier om de lente in huis te halen. Een nieuwe feeling in je huis hoeft niet per se duur te zijn. Het vervangen van de slopen van sierkussens is relatief goedkoop en zorgt voor een enorm resultaat. Verban de winterse kleuren, laat je huis de lente ademen met jouw nieuwe kleurrijke sierkussen!

Vrolijke muren

Ben jij fan van verschillende zomerse teksten of vrolijke prints? Plak er dan vooral je muur er mee vol. Dit fenomeen wordt wall art genoemd. Wall art is eigenlijk niets meer dan een muur bedekken met foto’s, teksten en posters waar jij blij van wordt.

lente in huis

Het licht verwelkomen

Je wilt natuurlijk genieten van de lentezon en dat begint bij je huis lekker licht te maken. Kies ervoor om lichtdoorlatende gordijnen als linnen gordijnen of in between gordijnen te kiezen. Ook met houten jaloezieen kun jij zelf bepalen hoeveel licht er binnenkomt en ben je ook nog eens de baas over je eigen privacy.

Laat die lente maar komen wat ons betreft!

2 Reacties

  1. 18/03/2019 / 19:54

    Niks fijner dan het lentezonnetje dat in huis valt inderdaad! Verder doe ik zelf eigenlijk niks om het huis opnieuw te decoreren ofzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }