Mijn Lente / Zomer Wish List 2017!

Lente / Zomer Wish List 2017
Via Shutterstock

Tijd voor een nieuwe wish list! Dit keer een realistische wish list, met dingen die ik ook echt nog wil gaan doen of aanschaffen! 

Ik vind het altijd leuk om dit soort lijstjes samen te stellen. Ooit maakte ik ook een behoorlijk onrealistische wish list. Wat zou ik doen met een biljoen? Altijd leuk om die weer eens terug te lezen. Maar goed, vandaag dus de realistische Lente / Zomer Wish List 2017!

Lente / Zomer Wish List 2017: Accessoires

Binnenkort worden de sandaaltjes en slippers weer afgestoft, dus dan wordt het ook weer tijd voor mooie en verzorgde teennagels! In de winter lak ik deze bijna nooit, aangezien ze toch verstopt worden onder een paar sokken en dichte schoenen. Deze rode Essie lak kan in elk jaargetijde. En rood vind ik ook het mooist op teennagels.

Sinds twee maanden ben ik voor het eerst in mijn leven actief in de sportschool. En niet omdat ik dat nu zo leuk vind, maar dit helpt om mijn rugklachten op een laag niveau te houden. De ‘After This We’re Getting Pizza‘ waterfles, past dus ook perfect bij mij… (Al had er beter McDonalds kunnen staan! Haha!) Vooral fijn dat er 710 ml in past! Mocht je deze willen, je scoort ‘m hier voor € 25,-!

En dankzij een vriendin ben ik sinds kort lichtelijk verslaafd aan de heerlijke geurkaarsen van Yankee Candle. De Cherry Lemonade lijkt me wel een fris zomergeurtje, dus die wil ik zeker eens proberen!

Lente / Zomer Wish List 2017: Stedentrip / Paar nachtjes strand
Lente / Zomer Wish List 2017
Via Shutterstock

19 juni heb ik een weekje vakantie. We twijfelen nog of we dan een stedentrip doen of gewoon twee nachtjes richting het strand gaan. Als we een stedentrip doen, zouden we het liefst naar Valencia gaan. Deze prachtige plaats staat al enige tijd op onze Bucket List en ik zag tickets voor maar € 50,-!!! Maar waarschijnlijk gaat dat niet lukken, omdat mijn vriend in het weekend wel weer moet werken. Bummer! Iemand tips voor leuke hotels/plaatsen aan het strand in Nederland?

Lente / Zomer Wish List 2017: Zomerjurkjes!

Mijn zomergarderobe is ook wel aan vervanging toe. Ik kan wel een aantal nette jurkjes gebruiken, die ook naar mijn werk kan dragen. Ik vind het fijn als deze dan niet te kort zijn, want dat staat niet erg netjes op kantoor. Gelukkig hebben ze wat meer geklede jurkjes bij Esprit die tot boven de knie komen!

Ik heb sowieso een zwak voor jurkjes met kant, dus de eerste in dit rijtje wil ik sowieso hebben. Al denk ik niet dat ik die snel naar kantoor aan zal doen. De andere twee daarentegen wel weer. Ze zijn lekker dun en zomers en hebben ook een goede lengte. Ik weet alleen nooit wat ik er dan voor schoenen onder aan zal trekken. Slippers en sandalen met open tenen gaat niet op kantoor, ballerina’s maakt het heel tuttig en ik ben (nog) geen voorstander van sneakers onder jurkjes, dus… tips zijn welkom!

Lente / Zomer Wish List 2017: Mani/Pedi!
Lente / Zomer Wish List 2017
Via Shutterstock

Voordat ik aan de slag kan met de eerder genoemde rode Essie lak, denk ik dat ik mijn voetjes eerst even heerlijk laat verwennen bij de pedicure. Eerst maar eens op zoek naar een goede in de buurt! En als ik dan toch bezig ben, neem ik er ook gelijk een manicure bij. Heerlijk genieten!

Welke items staan er op jouw Lente / Zomer Wish List 2017?

Liefs,
Simone

1 Reactie

  1. 15/05/2017 / 07:16

    Mijn grootste wish op de lijst is vakantie! Doordat ik afgelopen half jaar niet lekker in mijn vel heb gezeten en mijn man thuis zit, ben ik daar 100% aan toe. Even lekker niks. Aan de andere kant, wil ik dan eigenlijk eerst “even” 15kg afvallen. Help!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }