Cadeautips: leuke cadeaus voor een vriend of vriendin

Ben jij op zoek naar leuke cadeaus voor een vriend of vriendin? Het kan soms lastig zijn om een persoonlijk cadeau te vinden voor iemand, vooral als je niet zo goed weet wat diegene wel en niet leuk vindt. Daarom heb ik wederom een aantal leuke cadeaus voor een vriend of vriendin op een rijtje gezet om je wat inspiratie te geven voor als je nog een leuk cadeautje zoek.

Leuke cadeaus voor een vriend of vriendin
Via Shutterstock door Efetova Anna
Samen een activiteit doen

Wil je liever samen iets leuks doen in plaats van iets materialistisch te geven? Ga dan bijvoorbeeld samen uit eten, naar de film, of genieten van een spa dagje. Zo denk je altijd terug aan een leuke dag dat je samen hebt doorgebracht.

Filmbonnen

Twee kaartjes om naar de film te gaan, je kunt samen gaan of diegene kan met zijn of haar partner naar de film. Er draaien altijd nieuwe films in de bioscoop dus er is altijd wel een leuke film te vinden!

Een goed boek

Ja, een boek! En het hoeft niet perse een leesboek te zijn maar het kan bijvoorbeeld ook een kookboek of magazine zijn. Er zijn zoveel soorten boeken dus er is voor iedereen wel wat te vinden. Wordt iemand papa of mama? Koop een ‘alles wat je moet verwachten’ boek.

Telefoonhoesje maken

Bij hoesjesdirect.nl kun je een persoonlijk telefoonhoesje voor smartphones, tablets en MacBooks maken.Het maakt niet uit welk telefoon je hebt want ze hebben een ruim assortiment aan hoesjes voor verschillende merken als Apple, Samsung, Huawei en meer. Kies een leuke foto met elkaar en voeg een leuke tekst toe!

Kies je liever een kant-en-klare hoesje? Dan hebben ze bijvoorbeeld leuke Samsung Galaxy A40 hoesje en met een Samsung Galaxy A40 screenprotector weet je zeker dat ze nooit hun scherm zullen beschadigen. Dan kun je altijd met elkaar videobellen!

Cadeaukaart

Is het bovenstaande toch niet helemaal wat je zocht? Dan kun je nog altijd kiezen voor een cadeaukaart of tegoedbon, dit valt eigenlijk altijd wel in de smaak omdat diegene dan zelf iets leuks kan uitzoeken. Een VVV-cadeaukaart is bijvoorbeeld altijd een goede keuze.

Welke leuke cadeaus voor een vriend of vriendin ken jij nog?

leuke cadeaus voor een vriend of vriendin

Zie disclaimer

2 Reacties

  1. Beauty By Bibi
    23/04/2020 / 15:37

    Leuke cadeaus! Cadeaukaarten daar maak je mij altijd blij mee!

  2. 13/04/2020 / 14:00

    Ik geef vaak geld of cadeaubonnen. Ik vind het soms best lastig om een cadeau voor iemand te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }