Life Lately #4 | CTG, Eerste Terrasje & Weekendje Moezel met de cabrio en meer…

Juni was een maand met heerlijk zomers weer. We genoten van de vele zonnige uurtjes, het lekkere eten en kwamen weer iets meer buiten de deur dan de afgelopen maanden. Wel met aangepaste maatregelen uiteraard. Zo genoten we voor het eerst in maanden van een terrasje en zijn we zelfs een weekendje weggeweest! In dit artikel ook meer over mijn ervaring en gevoel hierbij…

Gelnagels & CTG

Op 11 juni kreeg ik bezoek van een vriendin en haar lieve kleine mup van ongeveer 4 maandjes oud. Ik had haar pas één keer gezien (op afstand), dus was heel blij om haar te mogen ontmoeten. Heel vervelend dat je door de Corona tijd iedereen zo weinig ziet. En bij die kleintjes wil je sowieso voorzichtig zijn… Terwijl Mike de kleine bezig hield, kreeg ik nieuwe gelnagels. Voor het eerst in maanden… Happy!!

Een dag later had ik een controle bij de verloskundige. Ik gaf aan dat de baby al twee dagen stiller was dan normaal. Kennelijk had ik dat direct moeten melden. In de middag moest ik dus even een half uurtje aan de CTG in het ziekenhuis. Tijdens zo’n CTG-scan meten ze de hartslag en de bewegingen van de baby een half uur lang. Vals alarm. Er was voldoende beweging, ik voelde het alleen niet altijd. Ondertussen zijn we een maand verder en is onze kleine man zodanig gegroeid, dat ik hem sowieso erg goed voel. Dat is een stuk handiger!

Na de CTG kreeg ik trek, dus we stopten even bij de McDrive om een ‘klein hapje’ te bestellen. Zonder McFlurry kon ik daar niet weg hoor!

Eerste terrasje sinds COVID-19

In de avond hadden we met een aantal vrienden afgesproken om lekker te gaan eten bij de Pannekoekenmolen in Gulpen. Allemaal aan aparte tafeltjes en redelijk ver uit elkaar, dus de rest van het terras kon ook lekker meegenieten van alle gesprekken. Dat is wel apart. Uiteindelijk een gezellige en geslaagde avond, maar toch een een heel ander ervaring dan normaal. Ik koos voor een pannekoek met spek, kaas, tomaat en uit en Mike een pannekoek taco… Ik weet niet hoe het op andere terrassen geregeld is, maar deze was op een rustige plek bij een restaurant wat afgelegen ligt. Dat vond ik zelf wel heel prettig!

Weekendje Moezel met de Chrysler PT Cruiser cabrio

Op vrijdag 19 juni vertrokken we voor 2 nachtjes naar de Moezelstreek met onze tijdelijk nieuwe aanwinst: de Chrysler PT Cruiser cabrio. Heerlijk om met open dak door deze streek te toeren! We verbleven in een vakantiehuisje van Landal Mont Royal. Ook hier was alles weer netjes geregeld qua COVID-19 maatregelen. In Duitsland zijn mondkapjes verplicht wanneer je over het terras loopt. Aan tafel mag je ze weer afdoen.

Tijdens deze drie dagen bezochten we de plekken Traben-Trarbach, Trier, Luxemburg -stad, Bullay en Cochem. Ik zal nog een aparte blog maken van dit weekend. Hier alvast een kleine impressie. Het is daar zo mooi! Het enige nadeel was dat het in de grotere plaatsen zoals Trier wel druk was, dus daar voelde ik me niet heel prettig omdat niet iedereen zich aan de afstand hield. In de winkels zelf was een mondkapje verplicht.

Dit weekendje weg was onze mini babymoon ter vervanging van onze rondreis Portugal afgelopen mei, die uiteraard niet doorging… Ondanks dat hebben we ons prima vermaakt en een heerlijk weekend gehad!

Bubbelen in onze jacuzzi

Dit heeft helaas niet heel lang geduurd, want de jacuzzi is lek. Deze loopt heel langzaam leeg. We vermoeden dat onze kat eroverheen gelopen heeft en er een miniscuul gaatje ontstaan is, doordat ze met haar nagels uit over de rand gelopen heeft. Deze moet nu dus geplakt worden. Maar tot nu toe hebben we het gaatje nog niet kunnen vinden… Bummer!

HelloFresh

Ondertussen genoten we thuis wederom van vele lekkere HelloFresh gerechten… #nospon We vinden het super leuk om deze gerechten samen te bereiden en leren ook steeds nieuwe dingen qua koken. Daarnaast is het ook nog eens heel lekker. Win win dus!

PS: Ik heb nog 3 gratis boxen om weg te geven of € 20, korting op jouw eerste box. Wil je hier gebruik van maken? Let me know!

Wat ik las en keek

Boeken:

Series:

 • The Sinner (S03)
 • The 100 (S07)
 • Ozark
 • The Blacklist (S07)
 • Tell Me a Story (S01 + S02)

Hoe was jouw juni?

5 Reacties

 1. 23/07/2020 / 12:17

  Wat voelt het heerlijk he! Om nu weer op een terrasje te kunnen gaan zitten. Het voelt zo bijzonder nu haha. Balen van je jacuzzi ook!

 2. 17/07/2020 / 12:52

  Bijzonder is het hè, om na zoveel tijd weer eens op een terrasje te zitten? Ik vond het echt een aparte ervaring!

 3. Caroline
  12/07/2020 / 15:02

  Oh bij het zien van al die food foto’s krijg ik direct trek. Dat ziet er lekker uit!

 4. 09/07/2020 / 13:02

  Wat ben je mooi zwanger! Ik ben toevallig ook the Sinner seizoen 3 aan het kijken en vind het echt weer een heel goed en spannend seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }