Kantoor update: Helemaal verliefd op mijn Lucide Dumbo Vloerlamp!

Lucide Dumbo Vloerlamp

I know… er is al enige tijd geen kantoor update geweest. Iets met tijdgebrek enzo, maar… we hebben wel nog een kleine vooruitgang geboekt. De plinten zijn gezaagd (nog niet geplakt) en ik heb een nieuwe vloerlamp! En hij is echt prachtig! <3

Het kantoort

Op dit moment is de kant waar het bureau staat eigenlijk zo goed als af. Op de leuke accessoires en decoratie na dan. Dat wat er nu staat, heb ik even zo gezet om een foto te kunnen maken. Anders zag het er wel erg kaal uit, haha. Er zijn nog een aantal dingen die moeten gebeuren.

  • De plinten zijn wel gezaagd, maar moeten nog vastgeplakt worden.
  • Het bureau is nog niet helemaal af. De schragen krijgen nog extra ondersteuning d.m.v houten balkjes
  • De rechter salondeur van de muurkast moet nog een keer overgeschilderd worden met whitewash. Als je goed kijkt zie je dat het bovenaan rechts nog iets te donker uitgevallen is.
  • Het oude tv-meubel van mijn vader en stiefmoeder wil ik gaan opschuren, whitewashen en omtoveren tot boeken-lees-bankje met comfy kussens.
  • Boven het tv-meubel (a.k.a. het boekenbankje) wil ik dan nog een aantal mooie boekenplanken maken, waar mijn mooiste boeken uitgestald zullen worden. En andere leuke booknerd-achtige frutsels.
  • De jaloezieën voor de balkondeur moeten nog opgehangen worden.
  • Ik heb nog een hanglamp en heel veel leuke accessoires voor de aankleding nodig. Daar gaat een vriendin me mee helpen.
  • Ik wil nog twee leuke bijzettafeltjes in de stijl van het bureau hebben.

Volgens mij ben ik dan niks vergeten. Anders valt me dat later nog wel in, haha. Je blijft bezig als je eenmaal begonnen bent! 😉

Lucide dumbo vloerlamp
Lucide Dumbo Vloerlamp

Het item wat al maanden op mijn kantoor wishlist stond, is wel eindelijk gearriveerd. Mijn Lucide Dumbo Vloerlamp! Ik vind deze echt prachtig. Ik was eerst bang dat deze wellicht iets te groot zou zijn, maar het formaat is perfect. Hij is cozy, warm en precies groot genoeg om naast het bureau te passen. Indien je zelf hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste verlichting, lees dan ook eens deze tips voor een goede werkplek verlichting!

Wat ik extra leuk vind is het houten detail aan de voet van de lamp. Deze past perfect bij de look die ik op het kantoor wil creëren. Wit, hout en rustige kleurtjes, zodat ik ook genoeg licht heb om mooie foto’s te kunnen maken. Wit weerkaatst het licht, dus ik wil alles lekker licht houden.

Lucide Dumbo Vloerlamp

Op bovenstaande foto zie je een gedetailleerder beeld van de voet. Super leuk! I love it! Hier zie je al een voorbeeld van hoe beide schragen eruit moeten komen te zien. Deze is al af, alleen moet ik nog iets aan de kleur van het hout doen, zodat alles een gelijke kleur krijgt. Maar dat komt helemaal goed.

De lamp geeft in ieder geval een enorm knusse en gezellige uitstraling en past eigenlijk bijna in elk interieur. Niet alleen naast een bureau, maar ook naast een bank of bed. Perfect als leeslamp!

Lucide Dumbo Vloerlamp

Op bovenstaande foto zie je een overzicht van hoe het kantoor er tot nu toe uitziet. Ik ben er echt super blij mee, het begint echt al een beetje vorm te krijgen. Mede dankzij de lamp. Die maakt het geheel echt af vind ik.

Wat vind jij van mijn nieuwe Lucide Dumbo vloerlamp?

Liefs,
Simone

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }