Badkamer inspiratie voor een luxe badkamer!

Op Pinterest verzamel ik graag allerlei mooie plaatjes voor inspiratie in en rondom het huis. Niet alleen voor mijn droom slaapkamer, maar ook inspiratie voor een luxe badkamer. Zo krijg ik een idee van welke stijlen ik mooi vind en welke ik graag zou gebruiken voor het creëren van mijn eigen luxe badkamer!

Luxe badkamer
Luxury Bathroom via Shutterstock by Karina Romanenko

Luxe badkamer

Wat ik altijd heel gaaf vind voor een luxe badkamer is een losstaande badkuip, zoals hierboven afgebeeld. Helaas heb je dan wel een grote badkamer nodig, anders is het niet mooi en word het al snel te vol. Daarnaast wil ik ook altijd een douche hebben, omdat dit handiger is voor in de ochtend. Ik ging op Pinterest op zoek naar inspiratie voor een paar mooie luxe badkamers!

Zwarte industriële douchedeuren

Tijdens het snuffelen op Pinterest kwam ik deze prachtige zwarte industriële douchedeuren van Tegeldepot tegen.  Deze deuren zorgen voor een minimalistische en luxe uitstraling, waarmee je nog jaren vooruit kunt.

Losstaande badkuip met uitzicht

Wauw, hoe gaaf is het als je dit uitzicht hebt vanuit je waanzinnig luxe badkuip? Hier zie ik mezelf wel een avondje vertoeven met een goed boek, een maskertje en een goed glas wijn. De cactus en de ronde lampen maken deze look helemaal af.

De perfecte accessoires voor een luxe badkamer

De windlichten, het badplankje, de badmat, de kaarsen en de prachtige posters maken deze badkamer een ware oase van rust. Als je hier niet lekker kunt ontspannen, weet ik het ook niet meer! 😉

Gave tegels voor een luxe uitstraling

Toen ik samen met een vriendin in Valencia was kwam ik continu van deze gave tegels tegen. Aan de muren, op de vloeren en waar je het ook maar kunt bedenken. Toen ik dit prachtige plaatje tegen kwam, moest ik daar direct aan denken. Als ik deze douche zou hebben, zou ik me altijd voelen alsof ik op vakantie ben!

Urban Jungle badkamer

Hebben jullie de Urban Jungle badkamer van Serena van Beautylab al eens gezien? Toen ik haar artikel las, was ik op slag verliefd. Deze badkamer straalt pure luxe uit! Als ik ooit een huis heb waarin ik een nieuwe badkamer mag/kan ontwerpen, zou deze zeker in de buurt komen!

Zoals jullie zien heb ik nog niet echt een idee van wat ik precies wil en vind ik heel veel dingen mooi. Maar door deze plaatjes op te slaan als inspiratie voor een luxe badkamer, weet ik welk welke stijlen ik mooi vind. Zo kan ik uiteindelijk een patroon herkennen en mijn huis zo inrichten dat alles een beetje op elkaar afgestemd is.

Waar moet een luxe badkamer bij jou aan voldoen?

1 Reactie

  1. 02/10/2020 / 10:32

    Wat een geweldige badkuip! Is dat nou echt een badkamer ook? Waar zit de kraan, en hoe krijgen ze water in het bad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }