Luxe tuinmeubelen die nog ontbreken!

Afgelopen dinsdag gaven we al wat tips voor een vrolijke lentetuin. De bloemen en planten zorgen voor een vrolijke en frisse look. Daar horen uiteraard ook een paar luxe tuinmeubelen bij, zodat je ook op een comfortabele manier kunt genieten van de aankomende lente avonden.

Luxe tuinmeubelen
Luxury garden via Shutterstock by Photographee.eu
Loungebanken

De periode om weer lekker lang buiten te zitten komt steeds dichter in de buurt. Het is maart, de maand waarin de lente begint! Ondertussen hebben we al een paar dagen van het mooie weer mogen genieten. Tijd om eens te kijken naar welke luxe tuinmeubelen we nog kunnen gebruiken. Zelf vind ik het wel eens tijd worden voor een comfortable bank. Deze Scandic bank voor in de tuin van vdgarde.nl vind ik zelf erg leuk. Vooral omdat deze niet veel plaats in beslag neemt en geschikt is voor alle seizoenen. Zo hoef ik deze niet per sé op te ruimen wanneer het herfst wordt.

Vuurtafels

Ik heb het nogal snel koud, dus wanneer het nog niet echt zomer is, zal ik het snel fris krijgen buiten. Deze vuurtafels zijn dus de perfecte oplossing voor een koukleum als mij! Er zijn zelfs complete loungesets met een ingebouwde sfeerhaard. Heerlijk voor een koele lente- of zomeravond.

Parasols

Zelf hebben we een zonnescherm in de tuin. Dat is hartstikke prima als je op het terras zit, maar wanneer ik lekker in de tuin wil liggen, heb ik geen schaduw als het even te warm wordt. Een zweefparasol kan ik dus goed gebruiken!

Mexico ligbed met bijzettafel

Bij vdgarde.nl hebben ze ook een enorm gaaf ligbed. Kijk eens hoe breed en luxe dit Mexico ligbed met bijzettafel is! Heerlijk om lekker in te lezen met een cocktail! 😉 Ultieme ontspanning! Het fijne hiervan is dat je niet nog een extra tafeltje hoeft aan te schuiven. En volgens mij kun je er ook prima met twee personen op vertoeven.

Dit zijn flink wat luxe tuinmeubelen om aan te schaffen. Dit zal dus niet allemaal in één keer gebeuren, maar het staat wel op mijn verlanglijstje! Anders blijf ik iets te vaak binnen hangen in de zomer en dat wil ik voorkomen!

Wat zijn jouw favoriete luxe tuinmeubelen?

4 Reacties

  1. 09/03/2019 / 11:56

    Dat ligbed lijkt me heerlijk! Ik heb zelf maar een heel bescheiden tuintje, maar kan er wel een klein tafeltje in kwijt om aan te eten en een kleine loungeset. Die waren allebei erg voordelig trouwens, want ik wilde er niet al te veel geld aan uitgeven.

  2. 09/03/2019 / 09:12

    Oh ja, er zijn zoveel mooie dingen voor in de tuin. Maar al dat spul is wel behoorlijk aan de prijs! Ik ben dol op mijn hangstoel! Zit zo lekker <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }