Makkelijk je uiterlijk veranderen (voor een themafeestje)!

We hebben allemaal wel eens een themafeestje met een dress code. Het ligt er natuurlijk aan welk thema er gekozen is, maar bij sommige thema’s kun je je lekker uitleven. Denk bijvoorbeeld aan een Harry Potter, Game of Thrones of Grease feestje. Soms kun je zelfs een prijs winnen als jij de best verklede persoon van de dag of avond bent. Met deze tips kun je makkelijk je uiterlijk veranderen en heb je zeker weten een toffe outfit voor het feestje!

Makkelijk je uiterlijk veranderen
Woman looking in mirror via Shutterstock by lenetstan

Kleurlenzen

Ben jij de nieuwe Hermione Granger of Daenerys Targaryen, maar heb je niet de juiste kleur ogen? Dan zijn kleurlenzen een snelle en makkelijke manier om jouw oogkleur aan te passen. Het is geen probleem wanneer je zelf bijvoorbeeld dag- of maandlenzen op sterkte draagt, want de kleurlenzen zijn zowel met als zonder sterkte verkrijgbaar. Met ondoorzichtige kleurlenzen kun je de kleur van jouw ogen volledige transformeren naar de gewenste kleur.

Bril

Draagt jouw personage een bril? Dan is het natuurlijk leuk als jij ook een bril aan je outfit toevoegt. Indien je zelf geen bril nodig hebt, kun je makkelijk een montuur en glazen zonder sterkte kopen. Omdat de glazen niet aangepast hoeven te worden kun je dit soort brillen heel goedkoop krijgen. Scheelt weer in de kosten!

Makkelijk je uiterlijk veranderen
Colored contact lenses via Shutterstock by Kichigin

Hairextensions voor een dag

Zijn je haren korter dan het haar van de persoon waar je jezelf in wilt veranderen? Dan zijn clip-in hairextensions een perfecte oplossing. Deze zijn prima voor een avondje uit en kun je zelf wassen en stulen zoals jij dat wilt.

Haar korter zonder te knippen

Is jouw eigen haar juist te lang? Dat wil je natuurlijk niet afknippen voor een feestje van een avond. Ga dan voor een faux bob. Op internet staan heel veel tutorials die je laten zien hoe je eemn faux bob kunt creëeren.

Haarkleur aanpassen

Indien je zelf blond bent en je wilt een donkerde haarkleur, dan is dat vrij eenvoudig. Dan gebruik je uitwasbare verf die je er in enkele wasbeurten weer uitgewassen hebt. Maar wil jij van donker naar licht haar, zodat je de platinablonde lokken van Daenerys krijgt? Dan gaat dat helaas niet zo makkelijk. Dan is een mooie pruik een betere oplossing. Niet ideaal, maar voor één avond wel te doen.

Verander de vorm van je ogen

Je kunt natuurlijk niet echt de vorm van je ogen veranderen, maar met eyeliner kom je al een heel eind. Probeer verschillende technieken uit en kijk of je zo de vorm van de ogen van jouw karakter kunt nabootsen.

Verander de vorm van je gezicht

En nee, hier hoef je niet voor naar de plastisch chirurg. Wanneer je een beetje handig bent met make-up kun je je verdiepen in de wereld van contouren. Dit is een techniek waarmee je de vorm van je gezicht optisch kunt veranderen. Zo kun je je neus bijvoorbeeld smaller maken of je kaaklijn aanpassen.

Hoe zou jij makkelijk je uiterlijk veranderen als je naar een verkleedfeest gaat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }