Mijn nieuwe bijzettafeltjes gebruikt als nachtkastjes!

bijzettafeltjesIn mijn Home Decor Wishlist voor 2019 gaf ik al aan dat ik op zoek was naar nieuwe nachtkastjes om de slaapkamer wat meer aan te kleden en spullen zoals mijn smartphone (wekker), boek e.d. op te leggen/bergen. Ondertussen heb ik hele gave bijzettafeltjes gevonden die als nachtkastje fungeren!

Emob

Toen ik door Emob gevraagd werd om één of meerdere producten uit hun webshop te testen, was ik direct enthousiast. Ze hebben zulke gave spulletjes!

Bijzettafeltjes

Nadat ik een uurtje door de webshop gescrolld had, viel mijn oog eerst op bijzettafel Renata.  Mijn bed is grijs en de pootjes van dit tafeltje passen perfect bij de pootjes in de rest van mijn interieur. Helaas waren deze even niet verkrijgbaar, dus ik koos uiteindelijk voor bijzettafel Fritz. Achteraf ben ik daar enorm blij mee, want ze bieden meer opbergruimte dan Renata en ze staan perfect in mijn slaapkamer.

Bijzettafel Fritz

Grappig dat alle producten namen van mensen hebben. Zo kun je enorm makkelijk onthouden welk product je besteld hebt en welke jouw favoriet is. De naam Fritz vergeet je niet snel als je het over een bijzettafel hebt! 😉

Fritz is zowel in de kleur wit als in eiken beschikbaar. Alhoewel ik de eiken erg gaaf vind, past deze helaas niet bij mijn vloer. Dus ik koos voor de witte variant. Mijn kledingkast (die wel aan vervanging toe is) is ook wit, dus dat komt ook nog eens goed uit.

De levering van Fritz

Na 2-4 weken wachten, was het dan eindelijk zover. Fritz & Fritz (want ik bestelde er uiteraard twee) stonden aan de deur. Ze werden netjes in een platte doos afgeleverd door de koerier. Op de doos staat aangegeven dat het breekbaar is, zodat ze er voorzichtig mee om  gaan. Uiteraard is hout niet breekbaar, maar wel fijn dat het op de doos staat. Niemand ziet graag dat er een stukje uit hun mooie nieuwe meubel is, toch?

Kwaliteit van Fritz

Over de kwaliteit van Fritz ben ik enorm te spreken. Hij liet zich makkelijk in elkaar zetten en voelt zeer stevig aan. Het hout is overal mooi afgewerkt en er zitten van die witte beschermkapjes (hoe heten die dingen eigenlijk?!) bij, zodat je de schroeven e.d. niet meer ziet. Binnen een uurtje stonden beide Fritzen paraat en kon het aankleden beginnen.

Decoratie

Op dit moment heb ik snel snel wat dingetjes erop gezet om Fritz even aan te kleden. Hoe ik het uiteindelijk ga inrichten/decoreren weet ik nog niet, maar op zich ziet het er zo al prima uit! Zolang ik een plekje heb om mijn wekker, boek e.d. op te leggen, ben ik al gelukkig!

Conclusie: Helemaal happy met mijn nieuwe Fritz bijzettafels!

Zou jij bijzettafeltjes als nachtkastjes gebruiken?

4 Reacties

  1. 23/03/2019 / 19:06

    Wat een leuk bijzettafeltje zeg! ziet er goed uit en handig voor je boeken en spulletjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }