Mijn nieuwe iPhone 6 cases van Otterbox

Posted 28/08/2015 by Sim's Cup Of Tea in Gadgets, Lifestyle / 14 Comments

GSM-Punt uitgelicht

Omdat we onze smartphones goed willen beschermen, gebruiken de meeste smartphone gebruikers telefoonhoesjes. Ikzelf vervang mijn hoesjes regelmatig. Dit komt voornamelijk doordat ik meestal voor een goedkope variant kies. Vaak zijn deze hoesjes na twee maanden alweer langzaam aan vervanging toe. Tijd voor iets nieuws dus!

Otterbox

Via GSMpunt.nl ontving ik twee prachtige hoesjes van het merk Otterbox. Ik kende het merk nog niet, dus ik was ontzettend enthousiast toen ik hoorde dat ik deze zou mogen testen en reviewen. Ik ontving twee varianten voor mijn refurbished iPhone 6

Otterbox Strada Folio Case iPhone 6 Zwart

Otterbox Strada Folio Case iPhone 6 Zwart

Dit hoesje sluit perfect aan bij mijn wensen. Zwart, van leer en met pashouder. Vooral dat laatste vind ik erg belangrijk. Dan heb ik mijn pinpas altijd snel bij de hand en hoef ik niet lang te zoeken. Ik gebruik het hoesje nu bijna een week. Ik merkte vrijwel direct dat dit van veel betere kwaliteit is dan ik gewend ben. Als ik deze meteen had gebruikt, was mijn iPhone nu niet zo beschadigd geweest aan de zijkanten. Mijn iPhone is nu namelijk volledig ingepakt door het hoesje. Doordat het hoesje opgebouwd is uit twee lagen – een hardere buitenlaag dat de eerste impact bij vallen opvangt en een zachtere binnenlaag die schokken absorbeert – is mijn iPhone nu veel beter beschermd. En ik laat hem nog wel eens uit mijn handen vallen. Ideaal dus!

Otterbox MySymmetry Case Apple iPhone 6 Sorbet Crystal

Otterbox MySymmetry Case Apple iPhone 6 Sorbet Crystal

Dit prachtige hoesje heb ik door Tasja in gebruik laten nemen. Zo konden we ze gelijktijdig testen. Ook zij is ontzettend tevreden. Allereerst omdat het een roze kleur heeft. Dan is ze sowieso gelukkig! Daarnaast ook doordat dit hoesje wederom perfecte bescherming voor haar iPhone 6 biedt. Wat vallen betreft zijn we beiden even klunzig. Dus dat komt goed uit.

Zoals je op bovenstaande foto’s kunt zien, kun je het hoesje op twee manieren gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om de achterkant wel of niet te gebruiken. Dit noemen ze een design insert. Je kunt er dus voor kiezen om het prachtige design van jouw iPhone 6 te showen of om een leuke gepersonaliseerde achterkant ervan te maken. Ze zijn verwisselbaar, dus je kunt er ook altijd meer bestellen en van design wisselen. Net als de Starda Folio bestaat ook deze uit meerdere lagen, waardoor de schokken bij een val goed opgevangen worden.

Op de website zelf vind je zelfs al een ruim aanbod van iPhone 6S hoesjes. Mocht je nog op zoek zijn naar een hoesje dat echt goede bescherming biedt, dan kan ik deze zeker aanbevelen!

Kenden jullie het merk Otterbox al? Dan ben ik benieuwd naar jullie ervaringen met dit product!

Liefs,

Simone

Follow

14 responses to “Mijn nieuwe iPhone 6 cases van Otterbox

  1. Hoesjes zijn altijd leuk :-)! Ik heb sinds kort een slinggrip op mijn telefoon, gelukkig laat ik nu nooit meer mijn telefoon vallen want zelfs de beste hoesjes konden daar niet meer tegenop haha!

      • Haha, ik tot voor kort ook niet.. Dat is een soort sticker die je achterop je telefoon kunt plakken waar een elastiekje aan zit. Perfect om selfies mee te maken als je dat graag doet, ik gebruik hem altijd om hem goed mee vast te houden zodat hij niet uit mijn handen valt haha!

  2. Wat een leuke hoesjes! Ik heb zelf ook sowieso een hoesje nodig, vaak genoeg dat ik mn iPhone 6 zo uit m’n handen laat kletteren… En hoe leuk dat je de achterkant kunt personaliseren! Ik zou gelijk een mooie polaroid erin stoppen, als dat past haha! XO

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.