Moederdag cadeaus voor ieder type moeder!

Volgende week zondag is het weer zo ver. Moederdag! Heb jij al een idee wat je voor jouw allerliefste moeder gaat kopen? Of tast je weer eens in het duister omdat ze alles al heeft of omdat je niet wederom met parfum of bloemen aan wilt komen zetten? Hier een paar leuke tips met moederdag cadeaus voor elk type moeder!

Moederdag cadeaus
Mother’s Day via Shutterstock by Wind Night
Moederdag

Zoals elk jaar valt Moederdag in Nederland op de tweede zondag in mei. Dit wordt uiteraard gevierd ter ere van het moederschap. Maar het is vaak vrij lastig om een geschikt cadeau te vinden. Althans, dat vind ik. Daarom hier een paar leuke en originele Moederdag cadeaus voor elk type moeder!

De Bourgondiër

Houdt jouw moeder van een bourgondische levensstijl en kan ze goed genieten van een lekker hapje en drankje? Verras haar dan met een mooi tapasplankje of slabestek van Villeroy en Boch. Allemaal leuke cadeaus onder de € 35,-.

De wereldreiziger

Is jouw moeder iemand die graag de hele wereld rondreist? Dan kun je waanzinnig veel leuke gadgets scoren om haar mee te verrassen. Denk bijvoorbeeld aan deze leuke items. Een reisdagboek om al haar prachtige verhalen in te bewaren, een bamboe bestekset om overal mee naar toe te nemen en een mobiele fotoprinter, zodat je de allerleukste kiekjes ook in jouw reisdagboek kunt verwerken. Deze is wel iets duurder, maar dan kun je je vader of broer/zus vragen om bij te leggen! 😉

De bingewatcher

Oeh, dit zou mijn favoriete moeder zijn. Net als ik helemaal verslaafd aan het bingen van series! Als ik zelf moeder en dol op bingen was, zou ik deze items wel waarderen: Een verstelbare badplank om lekker in bad te genieten van mijn favo serie inclusief thee of een wijntje, een retro pocornmachine voor een binge date met de meiden of een dvd-set van een serie die ik nog niet gezien heb!

Heb je meer inspiratie nodig en is jouw moeder meer een gadgetfreak, nerd, ijdeltuit of woonstylist? Klik dan even hier voor meer inspiratie! Er staat vast iets tussen en het meeste heb je binnen een dag in huis. Voor de last-minute people (zoals ik) onder ons! 😉

Welke Moederdag cadeaus scoor jij dit jaar?

*lees mijn disclaimer voor meer info over affiliate links in dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }