Mooi beddengoed dat matcht met onze groene muur op de slaapkamer!

Eerder vertelde ik al dat we onze slaapkamer al een halve make-over gegeven hebben. Aangezien we het zelf een vreselijke klus vinden, hadden we iemand ingehuurd om de gehele bovenverdieping van plinten te voorzien. Om die reden hebben we het behang achter het hoofdeinde van het bed ook maar direct vervangen. Een kant van kamer is nu af. Totdat we tijd hebben om de slaapkamer geheel af te maken, fleuren we de boel eens op met leuk beddengoed! Ik ging op zoek naar mooi beddengoed dat bij onze oudgroene muur past!

© Sanne Jennes Fotografie
Oudgroene muur

Ik heb geen idee meer wat de naam van de kleur van het behang is, maar weet wel dat het een super mooie oudgroene kleur is en dat deze van de GAMMA komt. Op bovenstaande foto krijg je een beetje een idee van de kleur. Deze is wel wat feller dan je op de foto ziet, aangezien deze nog door de fotografe bewerkt is. Ik ben er in ieder geval super blij mee en kijk er nog steeds graag naar. Nu is het tijd om op zoek te gaan naar mooi beddengoed dat goed matcht!

Zwart beddengoed

Aangezien we een boxspring in de kleur antraciet hebben, vind ik een zwart dekbedovertrek altijd erg mooi. Om het geheel iets minder donker te maken, kiezen we er dan voor om het bed nog mooi aan te kleden met leuke sierkussens.

Beddengoed met printjes

Het hoeft niet altijd heel rustig te ogen. Af en toe vind ik een dekbedovertrek met een printje ook wel wat hebben. Onderstaand beddengoed is van Essenza en vind ik echt prachtig. Ik twijfel alleen een beetje of deze mooi zal staan bij de kleur muur…

Onderstaand dekbedovertrek vind ik zo gezellig! Heerlijk tijdens de wintermaanden!

En dit beddengoed met een sneak peek van the Empire State Building kan ik stiekem ook niet weerstaan. Dol op New York! Dit printje is lekker rustig en bescheiden, dus dan kan het wel!

Beddengoed in een groene tint

Ondanks dat de muur al groen is, vind ik het ook mooi om groen beddengoed te gebruiken. Het bed is erg donker, dus dat steekt dan weer mooi af! Onderstaand overtrek oogt lekker rustig en past perfect bij onze slaapkamer waar het kleurenpalet voornamelijk zal bestaan uit zwart, grijs en groen met gouden/bronzen en houten accessoires.

Ook onderstaand beddengoed van Rivièra Maison vind ik erg mooi. Het oogt lekker rustig, maar is niet al te saai. Een dekbedovertrek dat helemaal wit is vind ik wel mooi, maar niet passend bij onze slaapkamer.

Wat vind jij mooi beddeng

1 Reactie

  1. 22/12/2020 / 11:21

    Ik vind die met de hertjes erg mooi! Hoewel ik niet weet of ik hem in mijn slaapkamer wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }