10 Mooie en motiverende posters voor op (mijn) kantoor!

motiverende postersIk kan echt urenlang door webshops scrollen als ik naar een bepaald item op zoek ben. Zo kijk ik de laatste tijd steeds vaker naar leuke kantoor accessoires. En ik bedacht me dat het wel leuk was om motiverende posters in te lijsten, zodat ik deze op de plank boven het bureau kan zetten als decoratie!

Het aanbod is echt enorm. Er zijn zoveel verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen. Dat maakt de keuze vrij lastig. Ik vond de website Pixers. Hier kun je heel fijn filteren op thema’s, stijlen, bestemmingen, kleur etc. Dat vond ik wel handig. En aangezien ze een ruime selectie hebben, denk ik dat ik hier een mooie poster ga uitzoeken!

Ik wil de kleuren wel enigzins neutraal houden. Dus geen felle of bonte posters, maar lekker rustig, zodat ik het met alles kan combineren.

Motiverende posters New York

Ik ben dol op prachtige foto’s van deze waanzinnige stad. Ik zou het dus helemaal niet vervelend vinden om hier vaak naar te ‘moeten’ kijken tijdens het bloggen of werken. Ik werk namelijk ook wel eens thuis voor mijn ‘echte baan’. Aangezien ik zelf bijna geen foto’s heb van mijn afgelopen reis naar New York, zal ik het voorlopig moeten doen met foto’s van anderen.

Het aanbod New York foto’s bij Pixers is echt groot. Nadat ik door 40 pagina’s heengescrolld was, ben ik maar eens gaan kijken hoeveel pagina’s ze hebben. 291!! En dan alleen van New York!! Ik zocht er dus maar een aantal op de eerste pagina’s uit:

PostersZijn ze niet prachtig? Een mooie foto van Central Park in de herfst of winter lijkt me ook gaaf. Deze kun je dan elke keer wisselen als het seizoen verandert. De Brooklyn Bridge is zo iconisch dat ik daar altijd wel tegenaan zou kunnen kijken… Net als Lady Liberty.

Motiverende posters met quotes

Of wellicht iets heel anders: Een motiverende quote! Dit is waarschijnlijk nog leuker én beter dan een afbeelding van New York, want zo word ik direct gemotiveerd om een tandje bij te zetten en niet op te geven. Ik wil dolgraag meer aan de slag met mijn blog en fotografie. Bloggen gaat prima, maar ik zou wel wat meer tijd vrij mogen maken voor het maken van betere foto’s. En het liefst zou ik me dan ook iets meer verdiepen in fotobewerking. Zodra mijn kantoor echt helemaal af is, kan ik hier heerlijk ontspannen werken. Ik denk dat dat ook wel zal helpen. Had allang af moeten zijn, maar er komt steeds weer iets tussen, waardoor het niet lukt of we geen tijd hebben. Maar dit jaar gaan we er wel voor!

Pixers

De bovenstaande quotes zullen daar zeker wel bij gaan helpen, toch?

Welke motiverende posters vinden jullie het leukst?

Liefs,
Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }