Geweldige muurdecoratie voor de reizigers onder ons!

wereld-map-muursticker-8046

Als het kon, was ik elke dag aan het reizen. Helaas ben ik geen miljardair en kijk ik uit naar de momenten in het jaar dat ik vakantie kan plannen. Hoe leuk is het om je reisgevoel thuis vast te leggen aan de hand van decoratie en herinneringen? Ik kwam geweldige muurdecoratie tegen voor de reizigers onder ons!

Ik vind het geweldig om thuis dingen te plaatsen die met reizen te maken hebben. Toen ik op zoek ging naar accessoires en decoratie, werd het me al snel duidelijk: er is zo ontzettend veel te vinden wat met reizen te maken heeft! Niet dat ik het allemaal niet leuk vond, ik was toch op zoek naar iets speciaals.

Toen werd ik gecontacteerd door tenstickers.nl. Dit is een e-commerce bedrijf dat zelf leuke en originele decoratiestickers tekent, produceert en verkoopt. Of ik een samenwerking zag zitten. Natuurlijk snuffelde ik direct tussen de stickers die met reizen te maken hebben. Want, JA! Natuurlijk zag ik dit wel zitten…

REIZEN1
REIZEN@

Ik vind ze echt leuk. Ze zijn niet standaard en er is voor ieder interieur wel een passende sticker te vinden. Er is zo enorm veel keuze. Je kunt niet alleen kiezen uit al deze verschillende tekeningen, je kunt ook de afmeting van de sticker aanpassen. Ideaal dus!

REIZEN3

Zoals ik al zei was ik zelf sowieso al op zoek naar leuke muurdecoratie. Ik ging voor een wereldkaart, maar ik wilde geen standaard wereldkaart.

Het duurde even, maar uiteindelijk viel mijn oog op deze:

Wereldsticker

Hij is echt zo gaaf! Het is geen standaard wereldkaart, maar toch ook weer wel, want je ziet onze geliefde wereld er overduidelijk op! Je kunt deze heel eenvoudig online bestellen!

Je klikt op de muursticker naar keuze en kiest je afmeting. Ik ging voor 100x70cm. Ik wil deze sticker graag op de muur in mijn kantoor plakken. De muur is groot genoeg, dus die afmeting is perfect.

Als je liever een aangepaste maat wilt, of kleiner dan op de site aangegeven, kun je dit via de site ook aanvragen.

Vervolgens kun je de kleur van de sticker uitkiezen en krijg je een voorbeeld te zien. En klaar is je sticker!

Zelf een sticker maken

Je kunt via de website ook je eigen sticker maken. Ben je een beetje creatief, maar wil je het produceren in handen van de ervaren mensen leggen? Geen probleem, tenstickers.nl biedt je de optie om je eigen sticker te maken!

Wat zou jij voor muurdecoratie kiezen?

1 Reactie

  1. 08/06/2016 / 14:10

    Ooooh die waterverfkleuren, die is mooi! Dreams voor mijn toekomstige eigen huis/appartement <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }