Opgeruimd is netjes in de badkamer

Staat bij jou nog steeds de wastafel en planchet vol met tubes, flacons en potten? Valt dikwijls minimaal een kwart in de wastafel tijdens het tandenpoetsen? Dan is het tijd om te ordenen met een passend  badkamermeubel, zodat het netjes in de badkamer blijft!

netjes in de badkamer
Wood counter via Shutterstock by NeonShot
Het praktische wastafelmeubel

De grootte van de badkamer maakt niet uit voor een wastafelmeubel. Je gebruikt immers de ruimte onder de wasbak. Met lades of deurtjes sluit je de kast en je bergt overzichtelijk jouw dagelijkse spullen netjes uit het zicht. Je kunt het heel simpel realiseren door het kopen van een standaard onderzetkastje, maar het kan natuurlijk ook met oog op design.

Rijk assortiment van meubels

Badkamermeubels zijn allang een trend om de badkamer een vriendelijk karakter te geven. Hoge en lage kasten met of zonder deur, spiegelkasten, wastafelmeubels, een plank voor op het bad. Wastafelmeubels kunnen geïntegreerd worden met waskommen. De meubels kunnen los van de vloer gemonteerd worden of staan op de vloer.

netjes in de badkamer
Bathroom interior via Shutterstock by saeva Studio

Materiaal voor meubels

Voor veel meubels wordt MDF gebruikt of massief hout. Het voordeel van gefineerd MDF is de keuze van afwerking van de toplaag en het lage gewicht. Massief hout is een stuk zwaarder en vereist een speciale montage aan de wand. Natuursteen maar ook staal raken steeds meer in trek. Vooral mensen die een industriële sfeer willen, kiezen voor dat materiaal. Natuursteen geeft meteen een robuuste en degelijke uitstraling. Natuursteen is verkrijgbaar in witte of zwarte kleurstelling en is goed combineerbaar met staal of hout.

Compacte spiegelkast

De spiegelkast is ook een prettige opbergruimte. Ondanks de beperkte diepte kun je er behoorlijk wat spullen in kwijt. De meeste spiegelkasten zijn voorzien van licht en een extra stopcontact dat altijd handig is voor het scheren of föhnen. In dezelfde trant zijn er ook handige opbergsystemen, zoals de houten cubes die in een rechthoekige of vierkante variant verkrijgbaar zijn.

Ook voor het toilet is opbergruimte bedacht in de vorm van een fonteinkastje. Hierin kun je de toiletrollen en WC-eend gemakkelijk kwijt. Opgeruimd is netjes, ook in het kleinste kamertje.

Hoe houd jij het netjes in de badkamer?

1 Reactie

  1. 03/06/2021 / 21:14

    Ik ben er wel achter gekomen dat stenen kommen er leuk uit zien, maar totaal niet praktisch zijn. Dus wij willen graag een nieuw wasmeubel met twee lades want ik wil echt een opslag ruimte in onze badkamer. Nu staat alles overal en dat maakt het chaotisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }