Nostalgie met My Lovely Notebook

MLN_NostalgieVandaag ontving ik een ontzettend leuk pakketje van My Lovely Notebook! Ik wist wel dat het pakketje onderweg was, want ik had deze natuurlijk zelf besteld. Toch word ik altijd ontzettend vrolijk als er een postorderbedrijf aan de deur staat of als er een pakketje in de bus ligt. Herkennen jullie dat?

Een tijdje terug schreef ik al over mijn favoriete notitieboekjes van deze ontzettend leuke webshop. Sinds ik de webshop ken wil ik daar al iets bestellen. In eerste instantie omdat ik de producten echt schitterend vind. Daarnaast omdat Juliëtte, de eigenaresse, een ontzettend leuk mens is! Het pakketje was ook ontzettend leuk ingepakt. Er zat zelfs een persoonlijk kaartje bij. Daar word je toch ontzettend vrolijk van? Ik in ieder geval wel.

MLN_KaartjeIk weet niet of het kaartje goed te lezen is, maar er staat: ‘Hi Simone & BFF, Bedankt voor jullie bestelling! Heel veel teken/kleur/ontspanningsplezier met deze leuke tekenboeken. Enjoy & tot ziens! Groetjes, Juliëtte. Zo ontzettend lief! Je bent dus altijd verzekerd van een persoonlijk pakketje. Een cadeautje voor jezelf! En tot ziens… dat zal wellicht binnenkort gebeuren. My Lovely Notebook is namelijk ook regelmatig op the Swan Market te vinden. Dit is een Lifestyle Market met allemaal leuke lifestyle goodies. Die wil ik binnenkort zeker gaan bezoeken. Het lijkt me leuk om alle mooie producten in het echt te zien.

Nou, wat heb ik dan eigenlijk gekocht? Dat willen jullie nu natuurlijk wel weten!

1000x van punt naar punt steden

MLN_PuntIk denk dat we dit allemaal wel herkennen van vroeger. De punt naar punt tekeningen. Het was altijd een verrassing welke leuke afbeelding eruit voortvloeide. Dankzij Thomas Pavitte is dit nu ook mogelijk voor volwassenen. Hij ontwikkelde een aantal prachtige tekeningen. Elke tekening bestaat uit duizend puntjes, die je dan van één tot en met duizend met elkaar gaat verbinden. Naar schatting doe je ongeveer dertig minuten over een tekening. Ze zijn zo ontwikkeld, dat je er niet alleen creatief plezier aan beleeft, maar zodat je ze ook nog mooi aan de muur kunt hangen. Als liefhebber van reizen koos ik natuurlijk direct voor de steden versie (Met maar liefst 20 steden!). Er is ook nog een meesterwerk-, dieren-  en portretversie.

Kleuren op nummer portretten

MLN_KleurenTasja koos voor het kleuren op nummer tekenboek. Ook dit kennen we allemaal wel van vroeger. De nostalgie! In dit tekenboek vind je maar liefst 20 portretten van beroemdheden. Je kunt er voor kiezen om met één kleur te werken, maar je kunt ook vijf kleuren kiezen. Als je ervoor kiest om met één kleur te werken, dan werk je met arceringen. Als je voor vijf kleuren kiest, kun je het beste beginnen met de meest lichte kleur. Alle hokjes met het cijfer één worden ingekleurd met de donkerste kleur en de hokjes met het cijfer vijf worden ingekleurd met de lichtste kleur. Daar tussen in kies je dus kleuren van licht naar donker. Op de afbeelding hierboven kun je het effect goed zien.

Ik heb ontzettend veel zin om hier aan te beginnen. Ik denk dat ik er wel een liniaal bij ga gebruiken. Bij de steden lijkt het me leuk om te beginnen met de steden die ik zelf al bezocht heb: Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Londen en Parijs. Mocht ik nu ineens een ster in het verbinden van puntjes worden, dan kan ik ze mooi aan mijn muur hangen!

Voor deze leuke boeken betaal je maar € 12,50 bij My Lovely Notebook. 

Houden jullie van dit soort creatieve tekenboeken? Let me know!

Liefs,

Simone

20 Reacties

  • Simscupoftea
   Auteur
   05/09/2015 / 19:32

   Leuk leuk!! Dan ben ik erg benieuwd naar jouw creaties! <3

  • Simscupoftea
   Auteur
   23/08/2015 / 21:01

   Ja het is echt heel leuk om te doen. Ik wilde eigenlijk niet stoppen, maar moest nog andere dingen doen! Helaas, haha. Ik doe er trouwens wel langer over als 30 minuten…

   • 25/08/2015 / 11:21

    Haha 😀 Ik heb net hetzelfde probleem als ik met iets leuks begin .. Ik wil niet stoppen maar moet wel 😀 Liefs! x

    • Simscupoftea
     Auteur
     27/08/2015 / 07:51

     Ja, dat had ik ook inderdaad. Ach ja, in het weekend zal ik wel weer tijd hebben.

 1. 15/08/2015 / 14:56

  Wat een hebben jullie leuke boekjes uitgezocht!
  Dat lijkt me heel leuk om te doen met zulke mooie thema’s 😉

  • Simscupoftea
   Auteur
   15/08/2015 / 19:05

   Dank je wel! Lijkt mij ook. Ik ga er deze week eens rustig voor zitten!

 2. 15/08/2015 / 13:52

  Wat gaaf zeg, vooral die punt tot punt tekeningen zou ik best nog wel een keertje willen doen :).

  • Simscupoftea
   Auteur
   15/08/2015 / 18:30

   Thanks Mylou! Lekker even terug in de tijd…

 3. 15/08/2015 / 11:12

  Ik denk niet dat het echt iets voor mij zou zijn om te kopen, maar toch vind ik het er wel heel leuk uit zien!

  • Simscupoftea
   Auteur
   15/08/2015 / 17:34

   Voor mij normaal gesproken ook niet, maar ik wilde eens wat anders! 🙂

 4. 15/08/2015 / 10:50

  Hi Simone, wat leuk om te lezen!!
  Bedankt voor je leuke blog en heel veel plezier met de tekenboeken. Lekker old school van puntje naar puntje! Ik ben heel benieuwd naar het resultaat! x

  • Simscupoftea
   Auteur
   15/08/2015 / 17:34

   Dank je wel, Juliëtte! Ben er heel blij mee!

 5. 15/08/2015 / 09:48

  Mezelf kennende zou ik dit zelf niet 1-2-3 kopen.. maar ik weet zeker als ik zo’n boek zou hebben, ik me daar echt wel mee zou vermaken :-)!

  • Simscupoftea
   Auteur
   15/08/2015 / 10:14

   Ik normaal ook niet hoor, maar ik dacht, doe eens gek. Doe eens iets anders. En het waren voornamelijk de steden tekeningen die me over de streep trokken!

 6. Vickie
  15/08/2015 / 08:58

  Als kind tekende ik erg veel maar naarmate ik ouder ben geworden merk ik dat ik soms geen geduld meer heb voor dit soort creativiteit. En geduld moet je wel hebben om zo te tekenen denk ik. Maar het ziet er erg mooi uit en ik ga zeker eens kijken op de site.

  • Simscupoftea
   Auteur
   15/08/2015 / 10:13

   Ja, dat denk ik ook. Alhoewel één tekening maar een half uurtje zou moeten duren. Ik ben erg benieuwd. Zodra k er één gemaakt heb en resultaat zie, zal ik het delen. Dan kan ik er wat meer over vertellen vanuit mijn eigen ervaring.

 7. Maud
  15/08/2015 / 06:50

  Wat leuk!! Ik ga zo maar eens een kijkje nemen op de site van My Lovely Notebook. Wie weet bestel ik ook wel zo’n boek. Enig! Fijn weekend en veel ‘puntjes-verbinden-pkezier’!

  • Simscupoftea
   Auteur
   15/08/2015 / 10:12

   Het is echt een geweldige site, Maud. De meest prachtige notitieboekjes. Dan heb je het mooiste notitieboekje van kantoor! Haha. Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }