Op jacht naar leuke sierkussens voor mijn kantoor!

accessoires voor kantoor
Een kantoor inrichten is niet zo vanzelfsprekend als je zou denken. Behalve een bureau en een stoel, komt er nog veel meer bij kijken. Dit keer gaan we op jacht naar leuke sierkussens voor het kantoortje!

Een kantoor is een werkplek en daar moet het georganiseerd en opgeruimd zijn. Toch is het ook belangrijk dat je je in je kantoor prettig voelt en niets is zo fijn als een knus kantoor. Een steriele omgeving geeft toch een koud gevoel en persoonlijk vind ik dat niet erg fijn.

Wanneer je online op zoek gaat naar kantooraccessoires, kom je zo ont-zet-tend veel dingen tegen, dat het ontzettend moeilijk is om te kiezen. Het begint met de grote dingen zoals een stoel, een bureau en lampen. Maar ook kastjes of andere opbergmaterialen horen erbij. Om het geheel vervolgens aan te kleden ga je vervolgens op zoek naar leuke spulletjes die bij het geheel passen en het aankleden.

Jullie hebben al kunnen lezen dat mijn kantoor een work in progress is en er nog wel wat gedaan moet worden. Ik wil heel graag een leeshoekje/-bankje maken. In de ruimte die ik heb is er in de hoek een deur naar het balkon en een muur waar dit gemaakt zou kunnen worden. Het echte hoe/wat en wat de mogelijkheden zijn, moeten we nog goed uitzoeken.

Wanneer ik aan dat leesbankje denk, denk ik aan knusheid en aan: sierkussens! Er zijn zoveel sierkussens, in alle maten, kleuren en materialen. Ik houd niet van extreme prints en het mag ook niet te druk zijn.

Ik zocht specifiek op sierkussens en op Sweetlivingshop.nl kwam ik sierkussens tegen die ik erg mooi vind!

Een selectie aan sierkussens

Quotes! Love it. Ik houd van quotes en deze zijn ook erg mooi. In combinatie met de kleuren zouden deze superleuk zijn op het bankje. Ik zou het dan wel bij één of twee kussens met quotes houden, zodat het niet te druk wordt.

 

sierkussens

Buiten deze twee, zou ik dus verder geen extreme prints of opdrukken meer kiezen. Ik ga dan voor neutrale kleuren, zodat het allemaal iets rustiger oogt. Deze drie passen daar bijvoorbeeld perfect bij!

sierkussens

Niet allemaal door elkaar, want dan wordt het weer te druk naar mijn mening, dus dat moet ik nog even goed bedenken. Eerst maar eens zorgen dat dat leeshoekje afkomt. Op Pinterest kom ik altijd enorm veel leuke hoekjes tegen. Het vervelende daarvan vind ik, dat je nooit zo’n ruimte hebt als op die foto’s. Je zou dus nooit iets precies zo kunnen krijgen als op die ene mooie foto. (Wat voor iemand als ik wel handig is, want ik ben niet zo goed in interieur stylen, haha!)

Natuurlijk is dit slechts een kleine selectie. Er is enorm veel keuze in deze shop! Tips voor kantoorinrichting zijn uiteraard altijd welkom. Ik ben wel nieuwsgierig naar hoe jullie het zouden inrichten.

Wat is voor jou het leukste accessoire voor je kantoor?

Liefs,
Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }