Originele cadeautips voor je vriend!

cadeautips voor je vriend
Via Shutterstock

Verjaardagen, Kerst, Valentijn, zomaar, hij is geslaagd of heeft hij promotie gemaakt? Dat verdient een leuk presentje. Maar wat moet je hem nu weer kopen? Het blijft lastig. Met één van deze hot items zit je zeker goed!

Het wordt vaak genoeg gezegd door de mannen, het is moeilijk om een cadeau voor een vrouw te kopen. Maar laten we eerlijk zijn dames, ook voor onze mannen is het moeilijk! Daarom geef ik jullie vandaag een aantal orginele cadeautips voor je vriend!

Altijd op tijd

Een mooi, degelijk horloge is altijd een goed idee. Het hoeft niet duur te zijn om goed te zijn en als je gaat zoeken op horloge, kom je zo veel keuze tegen dat je eigenlijk niet weet waar je moet beginnen. Ik denk dat iedereen het met me eens is als ik zeg dat een goed horloge de outfit compleet maakt. Ook is er dan geen excuus dat hij niet wist hoe laat het was, haha! 😉

originele cadeautips voor je vriendoriginele cadeautips voor je vriend

Horloge-box

Erg toepasselijk vervolg op cadeau nummer 1. Heb je toevallig al een horloge gekocht? Bijvoorbeeld bij een vorige verjaardag of kerst, dan is het nu tijd om die collectie mooi ergens in op te bergen, vind je niet? Deze mooie horloge-box is het ideale cadeau om al die andere cadeaus in te bewaren!

originele cadeautips voor je vriend

 

De schoenen maken de man!

Het lijkt erop dat alleen vrouwen een schoenencollectie hebben waar je U tegen zegt, maar geloof me, mannen kunnen er ook wat van. Heb jij een vriend die graag op schoenenjacht gaat? Dan kun je hier alvast een geweldig assortiment aan schoenen vinden als je zoekt op heren schoenen. Stel dat je niet goed weet welke je zou kiezen, dan kun je de keus natuurlijk altijd aan hem zelf laten. Weet je 100% zeker wat zijn smaak is, des te beter want dan is het écht een verrassing!

originele cadeautips voor je vriendoriginele cadeautips voor je vriend

Flessenopener

Een flessenopener inderdaad. Het klinkt heel simpel en misschien niet leuk genoeg? Guess again! Deze flessenopener is in de vorm van een bankkaart, dus past makkelijk in de beurs én je kunt er een leuke boodschap op laten graveren! Heel uniek en creatief dus, dat zijn de leukste cadeaus.

originele cadeautips voor je vriend

Happy shopping, ladies!

Wat vind jij een origineel cadeau voor je vriend?

Liefs,
Simone

 

2 Reacties

  1. 07/10/2016 / 08:58

    Niet echt dingen waarmee ik mijn vriend blij kan maken. Horloges draagt hij nog, schoenen koopt hij liever zelf en flesopeners hebben we genoeg :’)

  2. 26/09/2016 / 08:33

    Wij dragen allebei nooit horloges haha. Flesopener zit al aan zn sleutelbos en met schoenen blijft t lasig.. hij is heel kritisch en de maat verschilt nogal per schoen. Ik maak m blij met vinyl voor zn platencollectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }