Pinspiration / Mijn Pinterest Boards

Posted 29/06/2015 by Sim's Cup Of Tea in Lifestyle, Persoonlijk / 6 Comments

Pinspiration

Ik kan me echt úren vermaken met Pinterest. Ik vind het echt geweldig om te zien hoeveel inspiratie je hieruit kunt halen. Zowel voor mannen en vrouwen als kinderen. Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent. Ik weet zeker dat je het op Pinterest kunt vinden. Vandaag deel ik een aantal van mijn Pinterest Boards met jullie. Mocht je het leuk vinden, kun je deze met één druk op de knop volgen!In het begin gebruikte ik Pinterest voornamelijk om nieuwe recepten te ontdekken. Mijn Food Boards staan dan ook vol met recepten die ik ooit wil uitproberen. Het board ‘Food | Dinner’ telt op dit moment de meeste pins. Verder heb ik boards met ideetjes voor ontbijt, lunch, desserts, cocktails en bakken. 

Food

Follow Sim’s Cup Of Tea’s board Food | Dinner on Pinterest.

Travel

Naast recepten vind ik het ook erg leuk om inspiratie voor toekomstige reizen op te doen. Op Pinterest vind je de meest prachtige locaties. Het is wel gevaarlijk, want door al die mooie pins krijg ik alleen maar meer zin om op vakantie te gaan of om te reizen. Één van mijn grootste dromen is om de hele wereld te zien. Natuurlijk weet ik dat dat nooit gaat lukken, but a girl can dream!

Follow Sim’s Cup Of Tea’s board Travel | Places I want to see someday! on Pinterest.

Buiten mooie plaatsen zijn er ook talloze Travel Quotes op Pinterest te vinden. Zodra ik een mooie toepasselijke quote voorbij zie komen, pin ik deze direct op mijn Board Travel | Quotes

Follow Sim’s Cup Of Tea’s board Travel | Quotes on Pinterest.

Bucket List

Natuurlijk kan een Bucket List met alle dingen die ik ooit nog wil ondernemen niet ontbreken. Hier vind je echt allerlei activiteiten, maar ook reizen die ik nog wil maken. Binnenkort wil ik ook een pagina met een Bucket List op mijn blog plaatsen. Eens kijken of het me lukt om het merendeel van deze activiteiten te voltooien in dit leven!

Follow Sim’s Cup Of Tea’s board Bucketlist on Pinterest.

Dit zijn op het moment de Boards waar ik tot nu toe de meeste pins op heb staan. Sinds kort heb ik ook een aantal Design Boards, omdat ik graag wil leren werken met Photoshop om zo mooie afbeeldingen of design voor mijn blog te ontwerpen. Hebben jullie trouwens nog goede tips voor sites met tutorials voor blogdesign? Ik zoek me echt rot op het internet, maar tot nu toe heb ik nog niet veel succes. Zo ja, dan hoor ik het graag via de reacties. Ik ben namelijk erg benieuwd hoe jullie dit geleerd hebben! Als je ook Pinterest hebt, deel jouw link dan via de reacties, dan kan ik eens een kijkje nemen. Natuurlijk vind ik het ook erg leuk als jullie mijn Boards volgen!

Gebruiken jullie Pinterest? En welke Boards volgen jullie het liefst?

Signature

 

 

6 responses to “Pinspiration / Mijn Pinterest Boards

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.