6x Redenen om van de winter te houden!

6x redenen om van de winter te houden

De winter is niet ieders favoriete seizoen. Het sneeuwt, vriest en het is koud! Maar er zijn ook genoeg positieve dingen in dit seizoen! Daarom bedachten wij een aantal redenen om van de winter te houden!

1. Sneeuw

Sneeuw. Niet zo handig als je met de auto onderweg bent, maar wel heel mooi om te zien! Het heeft iets magisch en maakt de omgeving gewoon prachtig om naar te kijken. En oh ja, vergeet je niet om een sneeuwpop te maken?

redenen om van de winter te houden

2. Warme truien

Nee, geen gewone trui, maar een ontzettend lekkere, dikke en fluffy trui! Zo eentje waarin je je helemaal kunt verstoppen. Heerlijk warm en lekker cozy!

3. Gezelligheid overal

Wanneer de winter aanbreekt, zorgt dat er ook voor dat de verlichting zijn werk beter moet doen. Veel straten en huizen zijn dan toch net ietsje extra verlicht. Vooral wanneer de kerstperiode aanbreekt natuurlijk. Dat maakt het gewoon ontzettend gezellig en heeft een leuke sfeer.

4. Een geldig excuus om in bed te blijven

Heb je het weekend vrij en heb je verder niets op de planning staan? De zon schijnt niet, dus je hoeft niet per sé naar buiten. Een mooi excuus om lekker in bed te blijven liggen dus! In die lekkere dikke trui en een filmpje? Sounds like a plan!

5. Comfort food

Dit kan alles zijn wat jij maar wilt. Warme chocolademelk met marshmallows, hartige hapjes of lekkere ouderwetse stamppot! Heerlijk met dit weer.

redenen om van de winter te houden

6. Wintersport

Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar de liefhebber van wintersport ziet dit seizoen maar al te graag komen! Mocht je nu echt niet van dit soort vakanties houden en toch mee moeten? Dan kun je altijd nog après-skiën!

En, wat denken jullie ervan? Zijn jullie overtuigd om de winter in jullie hart te sluiten en te verwelkomen? 😉

Ken jij nog redenen om van de winter te houden?

Liefs,
Tasja

2 Reacties

  1. 02/01/2017 / 07:10

    De feestdagen, dat is één van de dingen die ik leuk vind aan de winter. Sneeuw als het net gevallen is vind ik super leuk, maar zodra het is platgetrapt/ platgereden en het zo glad wordt vind ik het he-le-maal niks.

    • 06/01/2017 / 09:32

      Same here. Ik vind de looks wel leuk, maar al het andere dat er bij komt kijken iets minder! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }